Emanuele Ridi je zpátky: V létě vaří v Itálii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Emanuele Ridi je zpátky: V létě vaří v Itálii!

Emanuele Ridi v Itálii
Emanuele Ridi v Itálii (TV Prima)

Hvězda pořadu S Italem v kuchyni zmizela z televizních obrazovek jen dočasně. Ridiho čeká velký návrat a s diváky se podělí o nové recepty přímo z rodné Itálie.

Ridi své příznivce během léta provede jednotlivými regiony Itálie, v nichž vybral ty největší lahůdky. Na úvod si připraví tradiční sendvič caprese a vydá se do městečka Sirmione, kde ochutná pouliční dobroty a kávu, na niž jsou Italové právem hrdí.

Jeho cesta bude pokračovat do olivového sadu, kde pod širým nebem uvaří těstoviny s rajčaty a ricottou. V rámci svého putování Itálii divákům vedle receptů dopřeje i pohled na proslulé Gardské jezero, v jehož okolí jsou ideální podmínky na pěstování vína.

V prvním díle nového pořadu Léto s Italem, který Prima family vysílá v úterý večer, najdete recepty na krevety s domácí majonézou, marinovaného lososa, blanšírovaného pstruha s mátovým chipsem i jesetera na šalvěji. Vydejte se s Emanuelem Ridim na jeho letní jízdu!





Přečtěte si
hillaarkaa
3. 7. 2012 • 10:18

Gesto od homopřisluhovače formanovy péérdele nelze brát ani vážně,krom vylizování prázdných tácků od buřtů a dopíjení zbytků z krabičáků nemá širší přehled v gastronomii ani omylem

monza
3. 7. 2012 • 10:12

Celý život se láduješ buřtama a tlustým od šunky kašpare a teď se těšíš na recepty na krevety s domácí majonézou, marinovaného lososa, blanšírovaného pstruha s mátovým chipsem i jesetera na šalvěji.Ani by jsi nevěděl, jak to jíst,křupane.

kojala
3. 7. 2012 • 08:17

No už Tě vidím, jak si tohle všechno ukuchtíš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.