Beznohá modelka Mullins, Verešová nebo Schneiderová s Geislerovou? Komu to slušelo nejvíc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Beznohá modelka Mullins, Verešová nebo Schneiderová s Geislerovou? Komu to slušelo nejvíc?

Andrea Verešová s Danielem Volopichem, Jitka Schneiderová s Aňou Geislerovou a Aimee Mullins
Andrea Verešová s Danielem Volopichem, Jitka Schneiderová s Aňou Geislerovou a Aimee Mullins (Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, Jan Tůma, Zybněk Pecák, Ladislav Křivan)

Filmový festival v Karlových Varech začal! Nejzajímavější však na celém zahajovacím ceremoniálu často není předání Křišťálového glóbu hvězdě festivalu, ale i róby, které si na sebe celebrity berou. Komu to, podle vás, na červeném koberci nejvíc slušelo?

Do Varů zavítala ze zahraničních celebrit nejen Helen Mirren, která z rukou ředitele festivalu Jiřího Bartošky převzala Křišťálový glóbus, ale i herečka a modelka Aimee Mullins. Ta od počátku své kariéry statečně bojuje s nepřízní osudu. Narodila se totiž bez lýtkových kostí, a tak jí museli lékaři v dětství obě nohy amputovat. Že má místo nohou protézy, však skoro nikdo nepozná.

Pochopitelně letos nemohla zklamat Andrea Verešová a na zahajovací ceremoniál dorazila v sexy odhalených šatech. Předvedou i letos s manželem hádku, jako loni? Uvidíme.

Svůdně se oblékla i Jitka Schneiderová s Aňou Geislerovou. Pro ni je Jitka zřejmě „náhrada“ za bývalou kamarádku Taťánu Vilhelmovou. S tou si přestala rozumět poté, co začala randit s Vojtou Dykem.

Na nejdražší róbu z módního domu Fendi vsadila Pavlína Němcová. Šaty, které ji sehnal stylista Leoše Mareše Filip Vaněk, doplnila neméně drahými šperky Bulgari.

Kdo další se objevil na červeném koberci? Podívejte se do galerie a hlasujte v anketě, kdomu to slušelo podle vás nejvíc!





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.