Slzy v PROSTŘENU: Míša se o výhru podělila s Janou z azylového domu! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Slzy v PROSTŘENU: Míša se o výhru podělila s Janou z azylového domu! +VIDEO

Dojemné obejmutí Jany a Míši
Dojemné obejmutí Jany a Míši (TV Prima)

Pražské Prostřeno vyvrcholilo dojemnou scénou, při níž nezůstalo jediné oko suché. Jana, která se dostala do životní tísně, sice nevyhrála, ale díky Míše se dočkala finanční podpory i vytoužené naděje.

Jana hosty v pondělí pozvala do azylového domu a ukázala jim jak to vypadá, když se člověk dostane na dno. V Armádě spásy sice připravila chutnou večeři, ale na výhru to nestačilo. Nejvíce bodů získala Míša, jíž nebyl osud Jany lhostejný. Už během natáčení přislíbila, že se jí pokusí pomoci.

Když Míša vyhrála čtyřicet tisíc korun, ani chvíli neváhala, a čtvrtinu odměny věnovala své kolegyni ze soutěže, pro niž je každá koruna dobrá. Navíc si dala závazek, že Janě najde práci, aby mohla mít konečně důstojný život.



„V životě jsem zažila strašně moc, ale teď nemám slova. Opravdu jak jsem tvrdá a člověk dost otrlej tím větrem životním oplácanej, tak tohle to je opravdu…. Míšo, děkuji moc,“ hledala slova dojatá Jana, jíž díky Janě nastala lepší životní etapa.

Touto dojemnou scénou se Prostřeno s diváky rozloučilo. Během léta uvidí reprízy a nových dílů se dočkají až v září. Čekání jim ale zpříjemní VIP Prostřeno, které je na Primě k vidění od pondělí do čtvrtka v osm hodin večer.

 

 

Video se připravuje ...


 

 

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno

 



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.