Lukáš Rosol senzací Wimbledonu: Známe tajemství jeho úspěchu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lukáš Rosol senzací Wimbledonu: Známe tajemství jeho úspěchu!

Lukáš Rosol je novou tenisovou senzací!
Lukáš Rosol je novou tenisovou senzací! (Profimedia.cz)

Tenista Lukáš Rosol (26) se na Wimbledonu postaral o obrovskou senzaci, když se mu podařilo z turnaje vyřadit dvojnásobného šampiona londýnského grandslamu Rafaela Nadala. Co stojí za jeho úspěchem?

Nový národní hrdina se ve špičkovém sportu nemohl dlouho prosadit. K zásadnímu obratu došlo až v roce 2011 po rozvodu s atletkou Denisou Rosolovou. Odloučení oběma prospělo, což se brzy projevilo i na jejich výkonech.

„Rozvod? Nic tragického, jsme spolu zadobře. Snad nám to prospěje a budeme mít čistou hlavu na svůj sport,“ řekl Rosol před rokem deníku Sport. Tehdy ještě netušil, jaký bude mít rozvod na jeho kariéru dopad. Když vyměnil manželku za tenis, slavil jeden úspěch za druhým a nakonec se stal hvězdou neprestižnějšího turnaje.

Lukáš a Denisa se brali po roční známosti v listopadu 2008. Vydrželi spolu ale jen něco přes dva roky. „Neměli jsme na sebe čas. Vdávala jsem se v jednadvaceti, věřila jsem tomu. Ničeho ale nelituju. Všechno zlé je pro něco dobré,“ prohlásila po rozvodu Rosolová, který teď nejspíš svého rozhodnutí lituje, protože mohla mít za manžela tenisovou hvězdu.





Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.