Karlovy Vary ovládnou celebrity! Kdo na festivalu oslnil nejvíce? Kuchařová, Paroubková, nebo Verešová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karlovy Vary ovládnou celebrity! Kdo na festivalu oslnil nejvíce? Kuchařová, Paroubková, nebo Verešová?

Simona Krainová v modelu Dolce& Gabbana (2011)
Simona Krainová v modelu Dolce& Gabbana (2011) (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

V Karlových Varech v pátek startuje 47. ročník mezinárodního filmového festivalu, na němž budou k vidění nejen snímky z celého světa, ale také filmové hvězdy a celebrity. Podívejte se, v jakých modelech zazářily v uplynulých letech.

Karlovarský festival láká nejen filmaře, ale také modelky, které na kolonádě a na večírcích předvádějí nejnovější kousky ze svého šatníku. K pravidelným hostům tak patří Simona Krainová, Taťána Kuchařová, Tereza Maxová i Andrea Verešová, které na sebe na červeném koberci vždy strhnou pozornost.

Každá z nich si do lázeňského města, které se počátkem července stává středem dění nejen českého showbyznysu, přiváží několik kufrů, aby každý den oslnila v nových šatech.

Největším ozdobou letošního ročníku ale budou dvě zahraniční herečky, které za sebou mají bohatou filmovou dráhu. Pozvání Jiřího Bartošky přijala Helen Mirren i Susan Sarandon. Obě už mají ve své sbírce Oscara, k němuž brzy postaví i ocenění z Karlových Varů.

Hosty uplynulých ročníků filmového festivalu si můžete prohloudnout v galerii. Podle fotek lze soudit, že český showbyznys je neustále v pohybu... Martha Issová stačila porodit dcerku Františku, Simona Krainová opět otěhotnět, Leoš Mareš vyměnil milenku a Tatianě Vilhelmové s Annou Geislerovou zkrachovalo manželství.

Prohlédněte si galerii a zvolte největší ozdobu festivalu!



Přečtěte si
rejpal3
6. 7. 2012 • 15:10

A ty si myslíš, že by chtěla být podruhé vdova ?? Se zajíčkem se dá aspoň předpokládat, že její další dítě snad nepořijde o otce v den svého narození ...

rejpal3
6. 7. 2012 • 14:57

A u očního už jsi byl ?? Nejlépe oblékanými ženami na festivalu jsou letos jednoznačně Verešová s Partyšovou. Nevím, co má Paroubková v hlavě - že by se nakazila sexy mozkem ?? Ženská, která ukradne manžela jiné a vezme si za muže takového ťulpase, nemá nejspíš mozek ani slepičí. Nejhůře hodnotím letos bohužel Ivanu Chýlkovou - možná ale jen vyjádřila oblečením to, co si o festivalu jako o celku a o některých jeho hostech myslí. Největší ozdobou festivalu je bezesporu trio Bohdalová-Jirásková-Janžurová. Akorát fotografovi bych vlepil pár facek za to, že z nich udělal trio trpajzlíků.

mandat
1. 7. 2012 • 12:39

Mozna by neuskodilo, kdyby redakce zverejnila,jak vypada vlakove nadrazi ve Varech. A to se jeste chlubi, ze jsou na svetove urovni. FUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!

mandat
1. 7. 2012 • 12:38

To je zajimave, napred se kaplicka lepi na dedka nad hrobem a ted jako vzorna a bohata vdova se taha se zajickem.To je opravdu moralka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.