Přiznání sexbomby Vlaďky Erbové: Nezvládám péči o domácnost! Hledá se služebná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání sexbomby Vlaďky Erbové: Nezvládám péči o domácnost! Hledá se služebná!

K rodinným a pracovním povinnostem si Vlaďka čerstvě přibrala další, když se rozhodla, že se nadobro zbaví zbývajících těhotenských kil, a začala tvrdě makat v posilovně…
K rodinným a pracovním povinnostem si Vlaďka čerstvě přibrala další, když se rozhodla, že se nadobro zbaví zbývajících těhotenských kil, a začala tvrdě makat v posilovně… (Aha! – Dan Černovský)

Modelka a máma na plný úvazek Vlaďka Erbová (30) je u konce se silami. Zvládat společenské závazky spolu s péčí o dvě děti a partnera Tomáše Řepku (38) dosud dokázala bravurně, avšak zdá se, že jí docházejí síly.

Playmate roku 2003 totiž na Facebook umístila tento zoufalý vzkaz pro kamarádky: „Jdu uklízet... Holky, kdybyste někdo věděl o nějaké paní na výpomoc… Už to sama nedávám… Děkuju!“

Před pouhými třemi měsíci Vlaďka porodila syna Markuse, a hned jak to šlo, zapojila se zpět do společenského a pracovního života. Synkovi i tak věnuje absolutní péči a opustila ho pouze jednou, když si s Řepkou vyjeli na několikadenní romantický výlet do Toskánska.

Pečovat ale musí také o dceru Viktorku (6) a o domy v Černošicích u Prahy a Českých Budějovicích, mezi nimiž neustále pendlují kvůli Řepkově ligovému angažmá v jihočeském Dynamu.

Žádný div, že jí starosti začaly trošku přerůstat přes hlavu. Sice si teď trošku odfrkne, neboť posílá Viktorku na tábor, ale i tak vyslala do světa signál S.O.S.! A vyplatilo se!

Přátelé z jejího facebookového profilu jí okamžitě začali nabízet telefonní čísla na případné pomocnice. „No, zlato, a víš, že mě to nepřekvapuje?! To tvoje tempo je vražedný!!!“ lituje ji jedna z kamarádek.



Přečtěte si
anezat
8. 8. 2012 • 16:34

hillaarkaa
30. 6. 2012 • 18:05

Že to píšeš zrovna ty,zasmrádlý,dementní homopřisluhovač formanův -dobytek k pohledání Berete to ze spařených,připosraných zadnic rovnou do tlam Tfujtajbl,syfilído

monza
30. 6. 2012 • 17:39

Má,ale o tobě už psali v rubrice "Jak žije dobytek"!

bobina
30. 6. 2012 • 15:13

A ona Řepku obrala o prachy??? Pokud žiješ v páru tak si vydělané peníze necháváte každý sám pro sebe? Hmmm?!?!

winterfreshka
30. 6. 2012 • 10:11

Že musí opěvovat kdejakou špínu,šlápotu,zloděje a jinou verbež????!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.