Markéta Plánková z Ordinace: Žije v lesní chajdě, podívejte se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Markéta Plánková z Ordinace: Žije v lesní chajdě, podívejte se!

Markéta Plánková a Daniel Čestvaj
Markéta Plánková a Daniel Čestvaj (Aha! – Petr Novotný, Marek Pátek, David Kundrát)

Herečka Markéta Plánková (34) si od svatby s reportérem Danielem Častvajem (38) alespoň trochu polepšila. Po tom, co ji v době těhotenství opustil bývalý notorik Roman Štolpa (48), skončila téměř na ulici. I placení podnájmu byl problém (Aha! včera informovalo).

A teď? Vypátrali jsme její nový domov a – světe, div se – žije v malé chajdě uprostřed lesa. Je ale dřevěná stavba dostačující pro rodinu, ve které se občas sejdou až čtyři děti?

Život Markéty Plánkové alias doktorky Tárové z Ordinace v růžové zahradě se za poslední čtyři roky od základu změnil. Od doby, kdy měla potíže platit podnájem bytu v Praze a vzpamatovávala se z rozchodu s alkoholikem Romanem Štolpou, uplynulo už několik let.

Z nepovedeného vztahu dokonce vzešla dcera Agáta (5). Teď už ale ví, že našla svého životního partnera, se kterým se přestěhovala do Mnichovic u Prahy. Mimo Agátu se Markéta stará ještě o Julinku (1,5) a občas i o dvě děti z předchozího manželství Daniela Častvaje.

Kdo by čekal, že mají velkou honosnou vilu, ten by se pletl! Manželé žijí v útulné dřevěné chatce uprostřed lesů, která právě prochází rekonstrukcí. „Dřevo nám vyhovuje. Krásně voní, hřeje i izoluje. Určitě tu máme základní pohodlí, a co je fantastické, že hned za humny můžeme absolvovat krásné procházky nebo zdolávat kilometry na kole. Krásně je tu v každém ročním období, a ať je jaro, nebo plno sněhu, vždy se tu dokážeme zabavit,“ pochvaluje si bydlení na samotě v rozhovoru pro server denik.cz herečka.

Stavba je navíc umístěna na vrcholu mírného svahu a terasa umožňuje výhled do širokého, klidného okolí. „Cena se může podle velmi hrubého odhadu pohybovat okolo milionu korun,“ uvedl oslovený realitní makléř. Nežijí si tedy zrovna na vysoké noze, ale jsou na tom o poznání lépe než před pěti lety, kdy herečka měla sotva peníze na nájem...



Přečtěte si
taky1chytra
28. 6. 2012 • 17:45

Markéta je sympatická mladá maminka 2 šikovných holčiček, schopná herečka a muzikantka. Roman byl, je a bude součástí jejího života, otcem Agátky ať je jaký je. Nejvíc kritičtí jsou "neznámí" závistivci , kteří neví nic o tom, jak ji Roman miloval a jak jí sliboval rozvod s manželkou... Bl.bců je všude dost...

herecka
28. 6. 2012 • 13:36

konečně rozumný názor.

herecka
28. 6. 2012 • 13:35

co se tu na téma Markéty sešlo zlých a závistivých lidiček. Jestli se vám ulevilo, tak je vám odpuštěno a ona sama si doufám z tak primitivních názorů nic nedělá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.