Nývltová a Landa: Najdou Recept na bohatství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nývltová a Landa: Najdou Recept na bohatství?

Kamila Nývltová bude vařit...
Kamila Nývltová bude vařit...

Čeští diváci milují kulinářské show a brzy jim TV Barrandov naservíruje další vydatné sousto. V Receptu na bohatství se pokusí se svými schopnostmi v boji o půl milionu korun uspět i známé osobnosti.

Světově proslulá show bude hledat nejlepší recept, který svému autorovi zajistí nejen finanční odměnu, ale také slávu. Celá republika se o něm totiž dozví díky spolupráci s významnou obchodní sítí. První odvážlivci už svá rodinná bohatství odhalili na castingu v Praze a o překvapení rozhodně nebyla nouze.

Recept na bohatství hledá i zpěvačka Kamila Nývltová, známá ze soutěže X Factor. Porotu, v níž zasedne i generální ředitelka společnosti Ringier Axel Springer Libuše Šmuclerová, se pokusí zaujmout krkonošským kyselem. Štěstí v soutěži zkusí i Mirjam Landa, režisérka a manželka Daniela Landy. Ta si ale v boji o půl milionu korun vzhledem ke svým zkušenostem moc nevěří.

Největší hvězdou Receptu na bohatství ale bude slovenská moderátorka Adela Banášová, již bude namísto původně zvažované Mahuleny Bočanové doprovázet Petr Vágner.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.