Mahulena Bočanová: Přišla o kšeft za statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mahulena Bočanová: Přišla o kšeft za statisíce!

Bočanová o kšeftu vyjednávala, ale stejně by prý na nabídku kvůli penězům nepřistoupila.
Bočanová o kšeftu vyjednávala, ale stejně by prý na nabídku kvůli penězům nepřistoupila. (Aha! – Karel Kopáč, Marek Pátek)

Herečka Mahulena Bočanová (45) přišla o kšeft za statisíce! Před několika dny Aha! informovalo o nové česko-slovenské kulinářské reality show Recept na bohatsví. Za Slováky ji má moderovat Adela Banášová (31) a za Česko to měla být právě Mahulena. Místo ní ale TV Barrandov obsadila Petra Vágnera (34)! „Je to pravda, o spolupráci jsme opravdu vyjednávali,“ přiznala Bočanová. Proč ale vše ztroskotalo?

Obě strany se nedohodly na podmínkách. TV Barrandov už dokonce vytvořila pro Mahulenu smlouvu o smlouvě budoucí, ale ve finále nedošlo ke schůzce, na níž by se podepsala. Během té doby se navíc změnilo vedení televize a nová ředitelka Martina Lišková dala Bočanové stopku!

„Stejně bychom se asi nedohodli na finanční stránce,“ myslí si manažerka moderátorky Zuzana Straková. „S Mahulenou Bočanovou jsem o možnosti moderování pořadu jednal. Rozhodnutí televize Barrandov a Joj bylo nakonec jiné. Shoda všech nakonec byla na variantě s Petrem Vágnerem,“ doplnil producent show Vítek Pokorný.

Pořadem Recept na bohatství budou tedy provázet dvojice Petr Vágner a Adela Banášová, kteří mají oba velmi kladný vztah k vaření. „Já uvařím všechno a ráda, ale nemám na to tolik času,“ přiznala Adela. To Vágner se raději nechá nakrmit. „Jsem radši strávník než kuchař, ale kvůli show jsem doma už něco sám zkoušel a byla to pecka,“ smál se. 

Libuše Šmuclerová v porotě: Budu za zlou!

Do poroty kulinářské show Recept na bohatství usedne i Libuše Šmuclerová, generální ředitelka vydavatele Aha!, společnosti Ringier Axel Springer CZ.

Proč jste se rozhodla usednout do poroty takové soutěže?

„Přiznám se, že se mi po televizi trošku stýská a hlavně Ringier Axel Springer je generálním partnerem, takže veškeré recepty můžeme dále nabízet i našim čtenářům. A také si myslím, že dokážu říct, zda je jídlo dobré či nikoliv. Jsem tu za tu zlou.“ (smích)

Jaký máte k vaření vztah?

„Já vařím málo, ale ráda jím. I když jím vlastně také málo, protože to nestíhám. Můj muž vaří skoro líp než já.“

Jaké je vaše nejoblíbenější jídlo?

„Nikdo mi to nevěří, ale mám obrovskou vášeň pro sladké. Manžel mi říká, že jednou napíšu knížku Po všech cukrárnách světa. U nás doma najdete vždycky něco sladkého.“

Soutěžící Mirjam Landová: Vaření mi nejde!

Manželka Daniela Landy (43) Mirjam (43) se akce zúčastnila z pozice soutěžící, ale nadšená z toho nebyla. Přihlásila ji totiž její manažerka Martina Jandová. „Já vztah k vaření vůbec nemám, kdyby láska procházela žaludkem, tak už jsem dávno rozvedená,“ smála se absurdní situaci Mirjam. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.