PROSTŘENO: Michaela po návštěvě azylového domu přehodnotila plány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: Michaela po návštěvě azylového domu přehodnotila plány!

Michaela chce pomoci Janě
Michaela chce pomoci Janě (TV Prima)

Exkurze v holešovické Armádě spásy Michaelu natolik ovlivnila, že začala jinak přemýšlet o svém životě. Jejím cílem je pomoci Janě v nesnadné životní situaci.

Servírka Michaela snila o tom, že za případnou výhru vycestuje do zahraničí. Po pondělní hostině v azylovém domě je ale všechno jinak. „Původně jsem chtěla výhru dát na letenku do Ameriky. Ale když vyhraju, dám deset tisíc Jance. Určitě jí nějak pomůžu,“ projevila Michaela soucit s pondělní hostitelkou.

Po návštěvě v místech, kam by se nejradši už nikdy nepodívala, Michaela Janě přizpůsobila i přípitek. Obávala se totiž, že se do azylového domu nesmí vrátit s jakýmkoliv obsahem alkoholu v krvi. Její obavy ale nakonec byly zbytečné, protože místní režim není až tak přísný. „Mimo Armádu spásy si alkohol v rozumném množství dát můžeme,“ vysvětlila své poměry Jana.



Michaela servírovala salát s uzeným lososem a křepelčím vajíčkem, k němuž nezazněla žádná vážnější kritika. Záhadou jejího slovenského menu pak byla poprová omáčka, která k překvapení některých hostů nebyla koprová, ale pepřová.

Z celého večera se Janě nejvíce líbila zábava. Virtuální bowling na herní konzoli pro ni byl velkou neznámou, ale k překvapení všech se stala vítězkou turnaje.

Jak moc večer u Michaely znepříjemní věčné poznámky Jarmily? Sledujte Prostřeno na Primě!

Michaeliny recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

Video se připravuje ...

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno





Autor:  cam

Přečtěte si
jiriforman
28. 6. 2012 • 09:39

z vlastní zkušenosti ne, ale mám sousedku a ta má takovou dementní dceru v ústavu. kdyby tě vedle ní postavili, tak jste k nerozeznání jo, a nejsem holka

hillaarkaa
28. 6. 2012 • 08:45

A že to tak znáš,žeby vlastní zkušenost, holka??? Jenom z tohoto titulu na takové dementy nepřispívám,ani dobrovolně,natožpak ze zákona

jiriforman
27. 6. 2012 • 22:58

jasně, že to neznáte. v ústavu vás vykoupou, navlečou do čistého, dají vám najíst a my, daňoví poplatníci vám to platíme. to se vám pak dobře žije. v životě jste pro společnost nic neudělali, jenom jste se narodili dementní, a máte se jako pra.sata v žitě.

hillaarkaa
27. 6. 2012 • 20:28

Jojo,to je konečná,kor když smrdí,nemají vzdělání a jsou dementní To já s Bohatým vůbec neznáme

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.