Herec Petr Nárožný: Usmíření se synem! Investoval do něj miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Petr Nárožný: Usmíření se synem! Investoval do něj miliony!

Herec Petr Nárožný
Herec Petr Nárožný (Aha! – Marek Hofman, Marek Pátek)

Herec Petr Nárožný (74) se dlouhou dobu nemohl smířit se sexuální orientací svého syna Petra (31). Vypadalo to, že ho dokonce vydědí, jenže najednou došlo k nečekanému zvratu. Před časem se rozhodl, že zainvestuje do nemovitostí. V milované Třeboni koupil pro sebe a dokonce i pro svého »odvrženého« syna Petra dva apartmány. Investice za zhruba tři a půl milionu se mu vyplatila.

Že by se herec konečně smířil s faktem, že je jeho syn gay? „Docela jsme byli překvapeni, že byt koupil i pro svého syna. Ten sem občas přijede se svým přítelem. Přitom když se pan Nárožný dozvěděl, že je jeho syn na kluky, omezil s ním veškeré styky. Pak se to ale otočilo a dneska jsou velcí kamarádi,“ řekla Aha! jedna z masérek v lázních, kam Nárožný starší hodně často chodí na procedury, masáže i zábaly.

Nárožný koupil dva byty v lokalitě U Francouzů kousek od slavných třeboňských lázní. A podle dostupných informací za oba byty platil hotově! Dost možná vysolil celoživotní úspory! „Jsem spořivý, a hodně, to přiznávám. Neutrácím za zbytečnosti, to jsem nikdy nedělal. A co jsem nesnášel, mít dluhy,“ prozradil kdysi herec.

Deník Aha! se vydal za sousedy, aby zjistil, jak často tam klan Nárožných pobývá. „Jo, jezdí sem, byl tu před čtrnácti dny. Jeho syn už méně. Vím, že tu měli dva byty, jeden ale asi pronajímají, druhý užívají. On hodně jezdí na kole, dokonce jsem ho tu viděla i na kolečkových bruslích,“ prozradila sousedka z ulice s tím, že herec prý původně uvažoval o koupi chalupy, ale nechtěl si přibírat tolik starostí...



Přečtěte si
jaksepatri
26. 6. 2012 • 23:33

Děláte si prrdel?

hillaarkaa
26. 6. 2012 • 10:12

Sééér na lůzu,máme sebe,užijem si bez nucení,smradu a demence

hillaarkaa
26. 6. 2012 • 10:10

Má pravdu ten můj chlapec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.