Co týden dal: Exekuce u Rolins, prasklý silikon Gavriely a nemanželský syn Kemra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co týden dal: Exekuce u Rolins, prasklý silikon Gavriely a nemanželský syn Kemra!

Tento dům, kde žije Dara Rolins, patří člověku, na kterého byla nařízena exekuce.
Tento dům, kde žije Dara Rolins, patří člověku, na kterého byla nařízena exekuce. (David Kundrát, Karel Kopáč, Martin Hykl)

Prázdniny a čas dovolených se blíží, ale na takový klid a pohodu to v českém showbyznysu zdaleka nevypadá. I tento týden byl nabitý šokujícími zprávami. O kom se mluvilo tentokrát?

Exekuce týdne: Přijde Rolins o střechu nad hlavou?

Na pražskou vilu, kterou obývá zpěvačka Dara Rolins (39) s dcerou Laurou (4) si brousí zuby exekutoři! Sice je tam jen v nájmu, přesto by bylo nepříjemné, kdyby jednou našla dveře oblepené žlutou páskou!

Dara si ale z toho podle slov své manažerky Evy Skallové těžkou hlavu nedělá. „Už nějaký čas si s Rytmusem hledají společné bydlení a je jen otázkou času, kdy se společně přestěhují do nového.“

Inzerát týdne: Prodává se dům pana Tau!

Rodný dům herce Otto Šimánka (†67) je na prodej! Stavení, kde slavný pan Tau prožil dětství a kam jezdil odpočívat i v dospělosti, stojí 850 tisíc korun a nabízí jej jedna realitní kancelář. V samotném domě se ale herec nenarodil.

Podle legendy jej maminka přivedla na svět v nedaleké Třešti, a to doslova na pultě lékárny, která dnes již neexistuje. Jak uvádí městská kronika, zrovna v době, kdy paní Šimánková byla ve městě na nákupu, na ni přišly porodní bolesti, a tak svého Otíka přivedla na svět v lékárně.

Oslava týdne: Hadamczik letěl do nebe!

Kouč českého hokejového nároďáku Alois Hadamczik velkolepě oslavil své šedesáté narozeniny. Vedle rodiny se mejdanu zúčastnilo na 150 hostů. A o pikantní dárky nebyla nouze. Trenér dostal například houpací křeslo, dva poštovní holuby a od syna Marcela a dcery Nikol speciálně let balonem.

Přímo z oslavy se tak na půl hodiny vznesl do nebe. A s sebou vzal i svoje dvě vnoučata. Hadamzcikovi přijel s kytarou zazpívat dokonce rocker Petr Janda (70).

Výběr týdne: Csáková už má jasno o jméně dítěte!

Ilona Csáková (41), která v září přivede na svět druhého potomka se s manželem Radkem Vonešem (40) po dlouhých debatách konečně dohodla na tom, jak miminko pojmenují.

Pokud to bude holčička, dostane jméno Julinka, v případě narození chlapečka – Dominik. „Pohlaví dítěte znám, ale manžel to vědět nechce a já jeho přání ctím,“ uvedla k tomu zpěvačka, která má se svým mužem už dvouapůlletého syna Daniela.

Operace týdne: Gavriely jde pod kudlu!

Moderátorku Martinu Gavriely (33) čeká v nejbližší době výměna prsních implantátů, které už jedenáct let zdobí její hrudník. Mohly by totiž ublížit miminku, na kterém s přítelem Marcusem Tranem (26) usilovně pracují. 

Praskl ji prsní silikon, který začal prosakovat. „Kdybych byla těhotná, tak by se dostal do mateřského mléka,“ vysvětlila Gavriely.

Odhalení týdne: Kemr měl nemanželského syna!

Devadesáté narozeniny by tento týden oslavil milovaný herec Josef Kemr (†72). Jeho životní láska Marika Skopalová (67), s níž prožil poslední roky, uctila jeho památku na místech, kde býval její Pepíček nejšťastnější – na chalupě v jižních Čechách.

„Všechno mi ho tady připomíná. Odešel moc brzy,“ řekla Marika. Právě u příležitosti výročí se Aha! podařilo zjistit, že měl Kemr  nevlastního syna Jiřího (60). A tady přichází záhada! Syn údajně žije kdesi v USA a příbuzní po něm bezúspěšně pátrají.



Přečtěte si
hillaarkaa
25. 6. 2012 • 08:56

A vo tom je ten vysokej škrabalskej oxford Oni nemají závity na rozlišování,jim stačí že ráno slunce výjde a večer zapadne Hodinky nebo holínky-obé na "h"a obé se natahuje

Shelby16
24. 6. 2012 • 21:41

naco bydlí v nájmu, když vydělává těžké milióny každý měsíc v TV show a v byznysu s nábytkem a s hrnéčkami !!!? pořádný zámek kup nebo poschoďovou vilu jako má kmotříček Janoušek ! A tryskáče za 800 miliónů na dovolenky kup, když dovolenkuješ 50x za rok, tak se to vyplatí

majojo
24. 6. 2012 • 12:57

opět jste nezklamali. Pro vaši informaci, nemanželský syn NENÍ totéž jako nevlastní syn. Jestli ano, prosím, rozveďte to podrobněji, prosím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.