Fialová pokřtila Menšíka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Fialová pokřtila Menšíka

Menšíkův syn Petr si rozuměl s kmotrou Květou Fialovou.
Menšíkův syn Petr si rozuměl s kmotrou Květou Fialovou. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Křest knihy Dobrý rodák Vladimír Menšík od Jolany Matějkové přilákal herecké legendy, které společně na velkého herce vzpomínaly. „Láďa byl sluníčko, pořád je tu s námi,“ řekla Květa Fialová (77), ke které se hned přidal Pavel Landovský (70).

„Láďa hlavně vracel dluhy!“ řekl herec, který s Menšíkem prožil část svého života. Na křest přišel i Menšíkův syn Petr, který provozuje v Brně restauraci pojmenovanou po jeho slavném otci.

„Jsem ráda, že jsem stará, protože jsem měla šanci poznat Láďu Menšíka jako mladá,“ vzpomínala na křtu v Café Louvre Květa Fialová. U ní občas hledal Menšík útočiště, když se v podroušeném stavu nechtěl dostavit domů.

„S Láďou jsem měl takový větší průser a byly v tom namočený ženský. To nemůžu moc říkat. Byli jsme tehdy strašně na ženský,“ přiznal deníku Aha! Landovský, který se objeví v novém filmu Vratné lahve.

Podívat se přišla Jiřina Švorcová, kterou nejvíce proslavil normalizační seriál Žena za pultem.. „Do knihy o Vladimíru Menšíkovi jsem napsala nějaké vzpomínky. Já už sama žádnou knihu neplánuji. Mám dojem, že bych už musela odkrývat třinácté komnaty, a to rozhodně nemám v úmyslu,“ řekla nám Švorcová, jež své paměti sepsala v knize Býti Švorcovou.

25.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.