Partnerka Josefa Kemra si včera připomněla jeho nedožité devadesátiny! Marika Skopalová: Pálím za něj svíčky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Partnerka Josefa Kemra si včera připomněla jeho nedožité devadesátiny! Marika Skopalová: Pálím za něj svíčky!

Marika Skopalová na svou lásku myslí každý den. Hned ráno za něho zapálila svíčku.
Marika Skopalová na svou lásku myslí každý den. Hned ráno za něho zapálila svíčku. (Aha! – Karel Kopáč, ara)

Rovnou devadesátku by včera oslavil milovaný herec Josef Kemr (†72). Jak na něj vzpomíná jeho životní láska Marika Skopalová (67), po jejímž boku prožil své poslední roky? „Od rána je tady za něho zapálená svíčka,“ svěřila se Aha! Marika přímo na chalupě v jižních Čechách, kterou jí odkázal v poslední vůli.

Partnerovo nedožité výročí prožila se svým pejskem v místech, kde býval její Pepíček nejšťastnější – na břehu rybníka Hejtman. „Měl to tu rád. Kousek odtud měl chatu i Hrušínský. Už mám prázdniny, tak to tady trošku zvelebuji,“ vyprávěla Marika a z jejího hlasu se dal vycítit nezměrný smutek.

„On byl skvělý člověk. Vzpomínám na něho každý den. Všechno mi ho připomíná. Odešel příliš brzy,“ konstatovala Skopalová smutně.

„Víte, on působil velmi odtažitě, mladší kolegové se ho mohli i bát. Ale on vždy potřeboval toho druhého člověka poznat, jaký má charakter. Pak nad ním držel ochrannou ruku. Byl to zlatý člověk,“ uzavřela herečka své láskyplné povídání.



Přečtěte si
hillaarkaa
22. 6. 2012 • 12:45

Starej,smradlavej,vypelichanej čokl mě neurazí

winterfreshka
22. 6. 2012 • 09:36

Kašli na lůzu

hillaarkaa
21. 6. 2012 • 22:07

Smradlavka pekáčová z pomocné objevila Ejmeriku,místo mytého pekáče

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.