Tajemství obrovského balíku s masážním křeslem pro Dagmar Havlovou! Podvod na celebritách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tajemství obrovského balíku s masážním křeslem pro Dagmar Havlovou! Podvod na celebritách!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Profimedia.cz)

Kauza kolem firmy Casada, která na nechvalně známých předváděcích akcích v supermarketech prodává drahá masážní křesla a polštářky, se zamotává! Deník Aha! včera informoval o tajemném balíku, který přišel do pražské střešovické vily bývalé první dámy Dagmar Havlové (59).

Nese všechny znaky masážního křesla Kennedy za horentních 159 000 Kč. Včera jsme kontaktovali známé osobnosti spojované s firmou Casada. A výsledek? Celebrity byly podvedeny!

Firma se na internetových stránkách chlubí fotografiemi celebrit v čele s Janou Švandovou (64), Leošem Marešem (36), Agátou Hanychovou (27) či Hanou Mašlíkovou (30) na masážních křeslech. Vše budí zdání, že jde o spokojené zákazníky Casady, což může být pro mnoho lidí důvod k tomu pořídit si stejné křeslo. Má to ale háček. Celebrity o tom, že si firma jejich jménem dělá reklamu, nic netuší!

Fotografie totiž vznikly na společenských akcích, kde si tváře českého showbyznysu mohly masážní křesla vyzkoušet. „Vůbec jsem nevěděla o tom, že si vystavují moje fotky. Určitě bych nebyla jejich tváří jen tak pro nic za nic. Až to uvidím, budu se podle toho bránit,“ řekla Aha! zaskočená Švandová, která si na své neposkvrněné pověsti doslova zakládá.

„To jste mě opravdu šokovali, nemám o tom tušení. Budu to řešit radikálně,“ rozhořčila se Hana Mašlíková (30). „Určitě to tak nenechám,“ vzkázala z Itálie Agáta Hanychová (27).

Aha! kontaktovalo firmu Casada již v pondělí na její zákaznické lince zpoplatněné 65 Kč za minutu. Slíbili zavolat zpátky. Ani do uzávěrky dnešního vydání Aha! se nikdo neozval.

Zkušenosti lidí s firmou Casada

Podvodníci! Lháři! Takovými výrazy lidé na internetu častují firmu Casada, jejíž obchodníci nabízejí především masážní polštářky, nejčastěji návštěvníkům obchodních center a supermarketů. Scénář bývá vždy stejný, což potvrzují i zkušenosti napálených zákazníků v diskusích na internetu.

„Podařilo se nám předražený polštářek vrátit, dokonce s námi sepsali protokol o převzetí s příslibem vrácení peněz do 30 dní. Do dnešního dne jsme je neobdrželi. Podali jsme na firmu trestní oznámení a budeme čekat na vyjádření. Slečna, které neustále telefonujeme, je velmi arogantní.“ Manželé Doubravovi

„Příbuzná dostala poukaz na masáže na polštářku. Hned se jí ujal frajer, byl milý, nechal ji vylosovat los na slevu 6000 Kč. Než se nadála, měla před sebou smlouvu, na podpis si nemohla vyndat ani brýle. Poté ji odvezli domů pro peníze. Ale rozmyslela si to. Hned měla výhrůžný telefonát, že bude platit 2500 Kč pokutu. Dostala strach, výrobek koupila.“ Milan Kratochvíl

„Manžel polštář zakoupil na předváděcí akci,  do 14 dnů ho vrátil s tím, že na zaslání peněz mají 30 dnů. Bylo to v lednu a od té doby jen samé sliby...“ Marta Zámostná



Přečtěte si
opportunity
26. 6. 2012 • 19:36

by snad ke koupi nikoho nenalákaly

hillaarkaa
25. 6. 2012 • 09:17

A robota a musí nám to vybblejt

hillaarkaa
25. 6. 2012 • 09:15

Olga byl s chujem,Boháči??

necekany_vystrik
22. 6. 2012 • 15:06

té se bude křeslo s jedním vrzajícím motorkem líbit ...

p.r.d.e.l..hillarka
22. 6. 2012 • 10:25

tak, tak, ať táhne, vrátila jsem se z krásné dovolené a nepotřebuji si kazit náladu s hovínkovou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.