Těhotná Simona Krainová: Uvažuje o laserové liposukci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Simona Krainová: Uvažuje o laserové liposukci!

Těhotná Simona Krainová
Těhotná Simona Krainová (Yes Visage)

Modelka Simona Krainová (39) se těší na svého druhého potomka, kterého porodí na konci léta. Ale jako modelka, která se musí starat o svůj vzhled, přemýšlí ještě víc dopředu. „Uvidím, jak bude mé tělo po porodu vypadat, případně zvážím nový druh liposukce,“ řekla Aha! Simona.

Maminka malého Maxe (1,5) se komplexně rozhodla zapracovat na vizáži a navštívila YES VIP salon, kterého je tváří. „Nechám si udělat řasy. Je to skvělá věc, pohodlná. Nemusím se každý den malovat,“ pochvalovala si Krainová.

Při té příležitosti se dozvěděla, že v salonu, který je zároveň i klinikou, dělají nový druh liposukce. „Po Maxíkovi jsem si nechala trošku odsát tuk na bříšku,“ přiznala nám Simona a nechala se poučit o nové laserové liposukci. Protože se díky těhotenství strašně přejídá, určitě ji prý využije. „Já jím nonstop. Mám pořád na něco chuť,“ smála se těhule.



Přečtěte si
hillaarkaa
20. 6. 2012 • 12:49

Máš hovínkovsko-lysohlávkův zhulenej efekt

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.