Svatební víkend: Jak zhodnotil VIP veselky stylista? Podívejte se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Svatební víkend: Jak zhodnotil VIP veselky stylista? Podívejte se!

Šťastní rodiče s dvojčaty Madlenkou a Pepíčkem.
Šťastní rodiče s dvojčaty Madlenkou a Pepíčkem. (Aha! – Petr Novotný, Dan Černovský, hermina.cz, Blesk.cz, ara)

Poslední jarní víkend byl ve znamení svateb známých osobností. Ženil se princ Jiří Jan Lobkowicz (56), vdávaly se seriálové herečky Míša Maurerová (32, Ulice) a Jana Bernášková (31, Vyprávěj). Deník Aha! zjistil o všech veselkách řadu podrobností. Oslovil také stylistu Petra Lukeše, který ohodnotil oblečení všech novomanželů.

Herečka Míša Maurerová & Milan Kožíšek

Kdy?

Svatba se uskutečnila v sobotu odpoledne, po desetiletém soužití Míši s Milanem, kteří spolu mají tři a půl roku stará dvojčátka Madlenku a Pepíčka. Ta u významného dne svých rodičů nemohla chybět. Obřad měl být utajený, ale znáte to… U nás v Ulici se všechno vykecá.

Kde?

Obřad proběhl za hudebního doprovodu Ave Maria v zahradním altánu na zámku Zbiroh na Rokycansku, oběd pak v Muchově sále (podával se např. pečený telecí hřbet na smaženém ragú). Večerní párty se uskutečnila v zámecké restauraci, kde se např. griloval divoký kanec.

Za kolik?

Vzhledem ke 150 pozvaným hostům (kteří toho hodně vypili a snědli) a také významným prostorám zámku, v nichž probíhal obřad, oběd a večerní párty, vyšla svatba podle propočtů Aha! téměř na půl milionu korun.

Co na to stylista?

„Šaty nevěsty mají krásně čistý styl a jejich jednoduchost mohu jen pochválit. Pokud jde o mě, tak je z víkendových nevěst nejkrásnější a nejlépe oblečená. U ženicha bych raději viděl žaket, protože ač mu smoking padne skvěle, je záležitostí večerního odívání. A svatba se odehrávala dříve než po šesté večerní, kdy se obvykle nosí...“

Herečka Jana Bernášková & Rudolf Merkner

Kdy?

Hvězda seriálu Vyprávěj si vzala jeho scenáristu za manžela po dvouletém vztahu v sobotu odpoledne. Společného potomka zatím ještě nemají, z bývalého vztahu má Jana dceru Justýnku (5).

Kde?

Své ano si řekli v pražském kostele U Salvátora. Nevěstě šla za svědka kolegyně Nela Boudová (44), ženichovi kamarád a producent seriálu Vyprávěj Filip Bobiň ski. Mezi hosty se mimo jiné objevil herec Roman Vojtek (40).

Za kolik?

Obřad proběhl v kostele, hostina pro zhruba 60 lidí na lodi Vyšehrad. Podle Aha! vyšla tahle veselka na cca 200 000 korun.

Co na to stylista?

„Ač jsou šaty jednoduché a vkusné, poměrně málo vystihují postavu herečky, která by vynikla více v jiném střihu a materiálu. Na škodu by nebyl ani trochu elegantnější účes. Na druhou stranu je pár vyváženě sladěný a je vidět, že k sobě patří. Jestli jde o mě, tak je hodnocení »neurazí, nenadchne«.“

Princ Jiří Jan Lobkowicz & Zdenka Belas

Kdy?

Ačkoliv civilní obřad operní pěvkyně Zdenky a prince z rodu Lobkowiczů proběhl už v pátek, teprve v sobotu si užili veselku. To vše půl roku poté, co o dvaadvacet let mladší nevěsta porodila mělnickému aristokratovi syna. S exmanželkou Bettinou (53) se navíc Jiří rozvedl teprve loni!

Kde?

Průvod včetně lidí v dobových kostýmech vyšel od zámku Hořín k zámku Mělník (oba postavili princovi předkové). Nevěstu a ženicha vezlo čtyřspřeží běloušů, zbylých dvě stě hostů auta značek jako Bentley či Jaguar.

Za kolik?

Pompézní zámecká oslava pro host y, včetně sedmipatrového svatebního dor tu či ša mpa ňského speciáln ě p r o tut o p ř í le žit os t, po dle Ah a! přišla na miliony korun. Otázkou ale je, jestli to bylo pro Lobkowicze moudré rozhodnutí. Jeho majetek je totiž v exekuci – údajně kvůli exmanželce, která chce v porozvodovém vyrovnání miliardu korun!

Co na to stylista?

„Velká pochvala pro prince! Žaket je naprosto ideální volbou na svatbu pro muže. A klasické provedení i odstín vesty si zaslouží mimořádnou pochvalu. I nevěsta je oblečena adekvátně, ačkoliv bych osobně volil střih, který by více zdůraznil výšku postavy a dekolt. Pozornost ale zaslouží make-up, který neodpovídá slavnostní příležitosti.“



Přečtěte si
winterfreshka
19. 6. 2012 • 09:16

Kdo co pil a jedl,co měl na sobě a kdo koho pob.lil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.