Bývaly dětskými hvězdami, teď jsou sexy, šťabajzny plné elánu… Ty nám ale vyrostly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bývaly dětskými hvězdami, teď jsou sexy, šťabajzny plné elánu… Ty nám ale vyrostly!

Madeleine Zima - Grace Sheffield v seriálu Chůva k pohledání
Madeleine Zima - Grace Sheffield v seriálu Chůva k pohledání (Profimedia.cz, ara)

Roky jsme je sledovali v televizních seriálech, jenže vidět je dnes ve filmu, nepoznáme je. Roztomilé malé holčičky, které bezstarostně hrály po boku slavnějších kolegů, odrostly hračkám, vychodily školu a staly se z nich krásky.

Některé úspěšnější než druhé, ale všechny s vědomím, že slávu, kterou si získaly jako děti, už asi sotva kdy překonají. Přesto sní dál svůj sen o slávě.

Madeleine Zima (26) - Grace Sheffield v seriálu Chůva k pohledání (1993 – 1999)

V televizi se objevila už ve dvou letech. Po dědečkovi je Polka a jméno Zima proto opravdu znamená to samé, co v češtině. Jako dětsky vychytralá dcera divadelního producenta Maxe Sheffielda byla kouzelná. Dospívání ji o práci nepřipravilo a její půvab jí zajistil roli sexuálně předčasně vyspělé středoškolačky v seriálu Californication po boku Davida Duchovnyho (51, Akta X).

Tatyana Ali (33) - Ashley Banks ze seriálu Fresh Prince (1990 – 1996)

Jako malá Ashley měla sluhu a povedeného příbuzného v podání Willa Smitha. Dnes je úspěšnou herečkou a zpěvačkou (vydala i vlastní album). V roce 2008 nechala na čas herectví a stala se mluvčí prezidentské kampaně Baracka Obamy.

Jodie Sweetin (30) - Stephanie Tanner v seriálu Plný dům (1987 – 1995)

Do seriálu Plný dům, který se také vysílal v Česku, nastoupila v pěti letech a zůstala v něm dlouhých osm roků. Pak odmaturovala a hrála dál, ale ve dvaceti se provdala za policistu z Los Angeles.

Svazek se po čtyřech letech rozpadl, druhé manželství vydrželo ještě o rok méně. Z něho má dceru Zoie a s novým přítelem další dceru Beatrix. Už na konci seriálové slávy ale Jodie propadla drogám a trvalo roky, než se zbavila závislosti. Navíc musela doplatit 600 000 korun daňovému úřadu.

Mackenzie Rosman (22) - Ruthie Camden v seriálu Sedmé nebe (1996 – 2007)

I malá Ruthie už odrostla dětským rolím a ze sladké holčičky se stala nádherná mladá žena. Hraní se sice věnuje dál, ale současně dbala na to, aby dokončila střední školu. V soukromí ráda jezdí na koních, dokonce i závodně, a pomáhá sbírat peníze pro boj s cystickou fibrózou (nemoci dýchací a trávicí soustavy), na kterou zemřela její nevlastní sestra Katelyn.

Christine Lakin (33) - Alicia »Al« Lambert v seriálu Krok za krokem (1991 – 1998)

Malá ale šikovná, pokud šlo o to, zjednat si respekt. Ve škole by totiž klidně zbouchala i kluka. V seriálu začínala jako dvanáctiletá v roce 1991. Když se v roce 1998 vysílal poslední díl, bylo jí 19 a byla z ní krásná mladá žena. A krásná je dodnes. O herecké příležitosti sice nemá nouzi, ale většinou jde o epizodní štěky. Větší role ale získala v divadle.



Přečtěte si
hillaarkaa
18. 6. 2012 • 12:14

Výstižné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.