Moderátorka z Frekvence 1 ukázala ve Zlíně prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Moderátorka z Frekvence 1 ukázala ve Zlíně prsa!

Moderátorka Frekvence 1 Pirichová to rozjela
Moderátorka Frekvence 1 Pirichová to rozjela (Frekvence 1)

Běžní posluchači rádia Frekvence 1 si moderátorku Dámského klubu Vlaďku Pirichovou identifikují především díky jejímu výraznému a specifickému smíchu. Na včerejší rádiové road show ve Zlíně se mohli přesvědčit, že její živý výkon si s tím rádiovým v ničem nezadá – v růžovém dresu a s blonďatými culíky předváděla v ďábelském tempu cviky pro krásné poprsí.

„Pojďte si se mnou zacvičit pro krásná prsa,“ lákala Pirichová zlínské nakupující a s neuvěřitelnou energií a naboso poskakovala na známou melodii z filmu Flashdance. Včerejší deštivý podvečer si tak běžní návštěvníci zlínského nákupního centra mohli užít ve společnosti Dámského klubu rádia Frekvence 1, který svůj pořad plný zábavného povídání o vztazích, sexu, a protentokrát i krásného zpěvu Lindy Finkové, přivezl na jižní Moravu.

Kromě cvičení, které díky ženským proporcím moderátorky Pirichové ocenilo především mužské publikum, zazpívala Linda Finková známé písně z muzikálu Kleopatra a společně s Anetou Christovovou zpovídaly  návštěvníky na téma nakupování. Ty nejodvážnější, kteří se zapojili do programu, moderátorky ocenily vouchery do zdejších obchodů.

Některé zdejší dámy se před sympatickými moderátorkami přece jen měly na pozoru, jejich partneři mohli často na živelných moderátorkách oči nechat. Tak došlo i ke komické situaci, kdy jeden z procházejících mužů na moment pohledem ulpěl na usměvavé zpěvačce Finkové. To se ovšem příliš nelíbilo jeho manželce a tak ho rázně čapla za rukáv a prohlásila: „Táto, pojď!“

A protože Frekvence 1 chystá i další výjezdní akce, možná se s Dámským klubem brzy setkáte i vy!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.