Leoš Mareš si bude v rádiu měřit přirození! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Leoš Mareš si bude v rádiu měřit přirození!

Leoš Mareš si nechá změřit přirození
Leoš Mareš si nechá změřit přirození (Profimedia.cz)

V dnešním vysílání rádia Evropa 2 probral Leoš Mareš s Lucií Šilhánovou vcelku žinantní téma – velikosti mužské výbavy v českém showbyznysu. A protože prý Leoš Mareš patří také k těm obdařeným, navezla ho Lucie do ověřovací akce. V pátečním vysílání s metrem v ruce uvedou tuto informaci na pravou, potažmo přesnou míru!

„Já o tobě slyšela, že jsi dobře vybaven a tak jsem ti chtěla něco nabídnout. Od včerejška mám v novém bytě připravenej metr, tak bych tě chtěla požádat, nebo se spíš zeptat, že bych zítra do vysílání ten metr přinesla a přeměřila tě. Jestli to jsou kecy a nebo fakta,“ těmito slovy dnes Lucie Šilhánová totálně odbourala Leoše Mareše v živém vysílání v rádiu.

Předcházející dialog mezi oběma totiž mapoval údajně nejvyvinutější známé české muže. Padla zde jména jako Hapka, Janda, Klus či Christovao, ale nakonec se rozhovor stočil zpět k Leošovi a nečekanému vyústění. „Je ti jasný, že tohle téma hrozně útočí na mužskou ješitnost a ego?“ opáčil Mareš a pokračoval: „Když se o tom teď budeme bavit, tak to bude vypadat, že si honím triko.“

Ať tak či tak, téma velikosti mužské chlouby a především zvědavost na intimní míry Leoše Mareše spustila lavinu reakcí mezi posluchači Evropy 2, kteří prý budou zítřejší vysílání sledovat velmi pozorně.

Přestože se ve finále chystal Leoš ze zítřejšího měření vykroutit a plánoval, že se zítřejšího vysílání nezúčastní, dostal od nejvyššího vedení nástup do práce befelem.


„Takže zítra si vezmi nějaké pěkné spodní prádlo, ne jako dneska!“ popíchla Lucie finálně Leoše a nám nezbývá než napjatě vyčkat zítřejšího vysílání. Nepropásněte ho, už zítra mezi 6 a 9 hodinou jen na Evropě 2!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.