Pekelné narozeniny Gábiny Partyšové: Dostala růžové dupačky! Bude mít miminko? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pekelné narozeniny Gábiny Partyšové: Dostala růžové dupačky! Bude mít miminko?

Po rozhřešení dostala trest v podobě několika ran na zadek.
Po rozhřešení dostala trest v podobě několika ran na zadek. (Aha! – Marek Pátek, hermína)

Moderátorka Gábina Partyšová (34) je společenská bytost každým coulem. Na pondělní oslavě svých narozenin byla v roli ďáblice k nezastavení. A hosty pekelně překvapila. Jedním z mnoha darů totiž byly dětské dupačky! A hned se začalo šuškat, zda Gábina není v tom. „Všichni vědí, že holčičku si přeju,“ svěřila se.

Moje terapeutka Jarmila říká, že duše si hledá matku, otce a rodinu. Na dítěti se nemá pracovat, až si nás ta duše najde, tak to přijde,“ vyprávěla a práskla svou gynekoložku a porodnici Darinu. „To ona mi dala dupačky,“ smála se oslavenkyně. „Nejsem těhotná, ale když by to přišlo, nebránili bychom se,“ kápla nakonec Gábina božskou.

A jaké další dárky dostala? „Hmotné dary mě neuchvátí, spíše jsem na prožitky. Jsem ráda, že se sešla dobrá parta. Jaro Slávik mi hraje, Martina Pártlová mi zazpívala a kamarádka mi dala slivovici,“ vyjmenovala.

Na oslavě byl i manžel Josef Kokta (55), který se ale programu stranil a celý večer strávil po boku jiných žen mimo dění všech akcí. „Dal mi úžasnou květinu, můj oblíbený parfém a objal mě,“ řekla Gábina dojatě.

Na mejdanu u Zlatého stromu pařila i Mahulena Bočanová. „Mahu je super. Teď mi řekla, ať prý se najím. Vždy, když mě obejme, směje se, že mám ruce jako její Márinka,“ vtipkovala oslavenkyně, která se do pomyslného »nebe«, kde její oslava probíhala, dostala po zpovědi a výprasku jako první ze všech celebrit. „Nechápu, že mě sem pustili,“ komentovala svůj výstup z pekla ďáblice.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.