Štěpánek a Brožová: Poprvé spolu před kamerou! Jako životní partneři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štěpánek a Brožová: Poprvé spolu před kamerou! Jako životní partneři!

Brožová se učí texty, kterých je opravdu hodně. V seriálu si zahraje ředitelku charitativní nadace Helenu.
Brožová se učí texty, kterých je opravdu hodně. V seriálu si zahraje ředitelku charitativní nadace Helenu. (Prima FTV, ara)

Oblíbená herečka a oblíbený herec. Poprvé spolu před kamerou a hned vytvoří pro diváky dokonalou partnerskou dvojici. Krásná Kateřina Brožová (44) a charismatický Petr Štěpánek (63) už od června připravují pro diváky nové díly úspěšného seriálu Cesty domů na Primě.

„Seriál je na vysoké úrovni, proto jsem neváhala,“ přiznává nezadaná Brožová, která by mohla zdatně konkurovat své sokyni Zlatě Adamovské, jež žije s Petrem Štěpánkem.

 

Štěpánkovi se nový kšeft hodí jako sůl. V průběhu poslední odvysílané série vymizel z děje Ordinace v Růžové zahradě, tudíž se věnoval pouze divadlu, kde paradoxně hraje po boku Brožové.

Zato Kateřina se nestíhá otáčet. Kromě hraní a zpívání se ukázkově stará o svou dceru Kačenku (10) a i o své rodiče, které trápí stáří. K tomu všemu si ale stihla splnit svůj dětský sen! „Koupila jsem šestiletého teplokrevníka šimla,“ raduje se koňařka. „Byla to láska na první pohled, ale samozřejmě to byl dárek pro dceru,“ přiznává.

Nový člen rodiny jmenem Rosádo je ustájený kousek od domova Brožové na statku Voleveč, takže to má herečka všechno při ruce a může se plně věnovat všem svým aktivitám i novému seriálu.

„I když mám mnoho zkušeností se seriály, tohle je pro mě nové v tom, že naskakuju do rozjetého vlaku,“ svěřuje se herečka s obavami nad velkým množstvím textů. „Natáčení mě moc baví, je hodně akční,“ vypráví Kateřina.

 

 



Přečtěte si
kasta
1. 8. 2012 • 15:01

Ten oblíbený a charismatický herec byl kovaný komunista a registrován u stb.Zkrátka sympaťák.

cukrousekbeda
15. 6. 2012 • 08:02

Šel bych i do tebe hned po formanovi,ale prej ho máš krátkého,lásko

cukrousekbeda
15. 6. 2012 • 08:01

Toník je Kracíkův,né??

solochov
14. 6. 2012 • 22:25

...kecáš, Toníček Kostkové tam nehrál !!!

hillaarkaa
14. 6. 2012 • 15:36

Chlebíčkovou agentku Jaroslavu Nebo Mistra s Ivankou Kostkových tam byl celý klan

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.