Bohuš Matuš: Přistižen s půvabnou brunetkou. Je to milenka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bohuš Matuš: Přistižen s půvabnou brunetkou. Je to milenka?

Bohuš Matuš vedle Evy Pilarové nahradil Waldemara Matušku.
Bohuš Matuš vedle Evy Pilarové nahradil Waldemara Matušku. (pro Aha! – RJ)

Zpěvák Bohuš Matuš a jeho přítelkyně Nikola bývali nerozlučná dvojka. Teď dorazil zpěvák  na benefiční akci v Martinském Mlýně úplně sám a navíc flirtoval s krásnou brunetkou. Stalo se snad něco? Rozešel se snad s přítelkyní?

Jakmile přítomné dámy zjistily, že nechal Bohuš Matuš blonďatou přítelkyni doma a je tedy na večer volný, hned toho využily.  Jedna černovláska s ním vesele flirtovala.

„Skvěle se bavili, pořád se na sebe usmívali. Bohuš byl bez přítelkyně hodně uvolněný, společnost jim dělal i zpěvák Vlasta Horváth, který byl na mejdanu také bez manželky Markéty,“ uvedl jeden z návštěvníků.

Muzikálový zpěvák, který se v minulosti  netajil svými problémy s alkoholem byl v pití ale tentokrát umírněný. Dal si s černovláskou na baru pár drinků z goral vodky.

Kromě Bohuše Matuše v Martinském Mlýně vystoupila Jitka Zelenková, Světlana Nálepková, Marek Ztracený, Martin France nebo Martina Balogová. Před koncertem se konal dětský den, na něm malí návštěvnici soutěžili ve veselých hrách, potkávali pohádkové bytosti, pořadatel se jim postaral o pitný režim a získali zdarma minerální vodu nebo spoustu jiných dárků a sladkostí.

Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.