VIP Prostřeno! a podrazák Pomeje: Modelky vzal do ušmudlané hospody! A cpal je tučným vepřovým! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIP Prostřeno! a podrazák Pomeje: Modelky vzal do ušmudlané hospody! A cpal je tučným vepřovým!

Jirka Pomeje dámy nešetřil a semlel do jídla to nejtučnější maso.
Jirka Pomeje dámy nešetřil a semlel do jídla to nejtučnější maso. (Aha! – Karel Kopáč, TV Prima)

Svérázný moderátor Jiří Pomeje (47) se opět předvedl. Při natáčení speciálního dílu pořadu VIP Prostřeno! vzal Agátu Hanychovou (27), Martinu Gavriely (33) a Evu Decastelo (33) do ušmudlané hospody!

„Konečně se ty anorektičky a dietoložky pořádně nají! Myslím si, že jestli Agáta sní alespoň tři lžičky mého jídla, tak to nepřežije,“ smál se Pomeje, který si dal opravdu záležet, aby si to dámy náležitě užily. Takový podraz ale ani jedna z nich nečekala!

Pro vyhublé kolegyně se totiž chystalo pěkně tučné vepřové a vybrané labužnické pochoutky. Se speciálním menu však Pomejemu musel pomoci odborník.

„Na vaření jsem tele, takže vařím se skvělým kuchařem a vypadá to, jako když vaří debil a génius,“ smál se zkrachovalý producent, který s přípravami začal už tři dny předem.

„Jako předkrm bude domácí tlačenka. Jako hlavní menu bude dvoukilové pečené koleno, ať se holky konečně pořádně nažerou,“ prozradil zbytečně surově Pomeje.

A dámy koukaly dost vyděšeně, když dorazily do »nóbl podniku«. „Já to čekala, určitě bude tatarák,“ vtipkovala Decastelo. Nad celou situaci se povznesla i Martina Gavriely, jenže když zjistila, co se podává, smích ji přešel.

„Říkala mi, že dlouho žila s Židem a nejí vepřové, takže bude sranda. Ale mám v záloze i müsli s mlékem,“ bavil se svým vtipem Pomeje. To Agáta naštěstí přišla pozdě...



Přečtěte si
tina.vitaskova
12. 6. 2012 • 13:31

Proč není autor článku uveden a co fatograf-jméno??? Kydat hnůj se Vám daří, ke slušnosti a objektivitě máte daleko. Zaprodanci. AHA je rozhodně hnusný plátek-ale davy kupují-styďte se,redaktoři, fotografové a další patolízalové.

hillaarkaa
12. 6. 2012 • 12:02

Tak,tak,když zemřela Kabátová,sotva se zmohli na článek,zmínku o jejích filmech a o těchto budem vídat a slýchat každý den Ještě Rátha dostat za vzor

hillaarkaa
12. 6. 2012 • 11:59

Ještě ho měli vyfotit na latríně,jak si utírá péérdel

cleopama
12. 6. 2012 • 10:27

zajímalo by mně v jakém jiném státě se za VIP osoby považují pornoherečka, prostitutky a dlužník? Zajímalo by mně, co ty tři děvenky kromě ukazování své nahoty a roztahování nohou, dokázaly, že jsou bulvárem označovány za VIP. V.I.P. znamená velmi důležitá osoba a to ani jedna z téhle sebranky ani omylem není a nebude..

zelena.karkulka
11. 6. 2012 • 18:24

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.