Bílá jako Carmen: Rozplakala se a pak... Vypadlo jí ňadro! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bílá jako Carmen: Rozplakala se a pak... Vypadlo jí ňadro!

Bílá dostala od ředitele Egona Kulhánka (vpravo) obrovský pugét růží.
Bílá dostala od ředitele Egona Kulhánka (vpravo) obrovský pugét růží. (Aha! – David Kundrát, Alexandr Malachovský, Karel Kopáč, ara)

Zpěvačka Lucie Bílá (46) se o víkendu zbavila »těžkého závaží« v podobě cikánské krásky Carmen. Nešlo však jen o roli, ale i o těsný kostým, ze kterého jí na derniéře vylezlo téměř celé ňadro.

K nepříjemnému incidentu došlo při děkovačce, kdy se Lucie rozloučila s diváky přímo na prknech Hudebního divadla Karlín. Pak se neudržela a propukla v pláč. „Je na čase udělat změnu, pro mě je ten konec vlastně radost,“ řekla odhodlaně Bílá, které vestoje bouřlivě tleskalo 900 lidí.

„Já jsem to hrála, jako by to byl můj poslední den,“ zářila Lucie a přiznala, že slzy nebyly jen jako. „Vlastně nejsem žádná herečka. Prostě jsem to tak cítila,“ prozradila na sebe hvězda, kterou při jejím posledním vystoupení přišly podpořit davy fanoušků a přátel včetně Lucčiny maminky a bratra i přítele Petra Makovičky (37).

Toho ale hned po představení poslala domů, protože by na něj neměla čas. „Je opravdu skvělý fanda a má mou práci rád,“ chválila svou lásku.

Po rautu se herci odebrali do baru, kde řádně oslavili konec čtyřleté práce. „Lucie nejraději pije čistou vodku, absolutku,“ pověděl s úsměvem barman a Lucii nalil poctivého panáka. Na poslední představení dorazil i Mistr Karel Gott (72) v doprovodu Ondřeje Soukupa (61).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.