Co týden dal... Ničí Gondíková další manželství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co týden dal... Ničí Gondíková další manželství?

Adéla jen září. Našla štěstí v náruči dalšího ženatého milence...
Adéla jen září. Našla štěstí v náruči dalšího ženatého milence... (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek, D. Černovský, A. Malachovský)

Iveta opět na scéně, Gondíková sbalila dalšího ženáče, Řepka s Erbovou nechali doma tříměsíční miminko a vyrazili si užívat sluníčka do Itálie a Bára Basiková trpí strašlivou nemocí! I tentokrát byl český showbyznys plný nečekaných událostí a zvratů…

Nevěra týdne - Gondíková střídáherce jako ponožky!

Adéla Gondíková (38) má zřejmě slabost pro ženáče a ničí jedno manželství za druhým. Po ženatém herci Jiřím Langmajerovi (45) tentokrát ulovila Viktora Limra (37), známého například ze seriálu Cesty domů. Naše fotky hovoří za vše…

Ani jeden z milenců se k celé záležitosti nechtěl vyjádřit. O něco sdílnější byla pouze Limrova manželka Petra, která pracuje jako dětská lékařka v Hořovicích. „O tom vztahu samozřejmě vím,“ přiznala se slzami v očích.

Deprese týdne - Basikovou postihla strašná nemoc!

A je to venku. Zpěvačka Bára Basiková (49) trpí maniodepresivní psychózou! Ano, tou strašlivou chorobou, která před dvěma lety dohnala k smrti jejího velkého kamaráda Petra Muka (†45). Právě hrůzostrašný konec jejího milovaného kolegy ji přiměl k tomu, aby se  začala konečně léčit a o svém trápení promluvila.

»Bourák« týdne - Když Hapkovi bylo 48, narodila se jeho láska!

Táhne mu na sedmdesát, ale je zamilovaný jako student. Hudebník Petr Hapka (67) našel novou múzu v devatenáctileté studentce Kateřině. Když se s ní poprvé objevil na předávání cen Českého lva, nikdo nevěřil, že by tento vztah měl dlouhého trvání. Jak se ale zdá, je to vážné. Hapka se svou o 48 let mladší láskou dorazil na pohřeb zesnulé herečky Zity Kabátové (†99). 

„Jsem teď velmi šťastný a zamilovaný,“ prohlásil. Že by napodobil svého parťáka Michala Horáčka (59), jenž se před několika týdny oženil s Michaelou Hořejší, která je o 26 let mladší? Možné je všechno!

Kocourkov týdne - Iveta nemá nachleba, ale ruší další koncert!

Plánovaný návrat Ivety Bartošové (46) na pódia se opět odkládá na neurčito. Comeback se měl uskutečnit už příští sobotu v Piešťanech na Slovensku. Jejímu ochránci Josefu Rychtářovi (54) se ovšem nezdály peníze za vystoupení, a tak jí to jednoduše zakázal.

„Asi to tak dopadne,“ povzdechl si pořadatel akce František Grebeči. „Já vám k tomu nebudu nic říkat,“ opáčil Rychtář, který už zřejmě s Ivetou nesdílí ani společnou ložnici. Noci totiž zpěvačka tráví sama. Rychtář se k ní do vily v Praze-Uhříněvsi nenastěhoval ani tam nepřebývá.

»Rodiče« týdne - Řepka s Erbovou si odjeli užívat, děti nechali doma!

Fotbalista Tomáš Řepka (38) pozval svou snoubenku Vlaďku Erbovou (30) na romantický výlet do Toskánska. A teprve tříměsíčního synka Markuse nechali doma! „Nakonec jsme po velkém přemáhání odjeli bez něj,“ přiznala Erbová. Hlídat měla původně její maminka, ale protože se jí zdravotně přitížilo, role chůvy se na poslední chvíli ujala kamarádka.



Přečtěte si
hillaarkaa
11. 6. 2012 • 11:20

Aby se zas bratřík nemusel jukat na její macochu při vrhu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.