Zdeněk Troška a Lucie Vondráčková: Drsná hádka! Natáčení společného filmu v ohrožení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zdeněk Troška a Lucie Vondráčková: Drsná hádka! Natáčení společného filmu v ohrožení?

Zdeněk Troška a Lucie Vondráčková
Zdeněk Troška a Lucie Vondráčková (Aha! – Marek Hofman, ara)

Zpěvačka Lucie Vondráčková (32) je v šoku! Po natáčení scény pro nový film Babovřesky, v níž si v kostele v Dříteni bere Jana Dolanského (34), totiž vypukla pořádná hádka. Jejími hlavními aktéry byli místní farář Ján Němec a režisér komedie Zdeněk Troška (59).

Velebníčkovi se nelíbilo, že obec Dříteň Troškovi povolila, aby si v kostele natočil několik scén. „Zneuctívá svatostánek a církev svatou a točí v kostele, chrámu Páně, pofidérní snímek,“ rozčílil se farář Němec. Místostarostovi obce o režisérovi doslova řekl, že: „Troška je debil!“ Nic mu to ale nebylo platné.

„Pan farář se asi nechal unést! Bohužel mne to mrzí. Pan Troška a jeho štáb se chovají velice slušně a natáčení jsme povolili, kostel patří obci a nic špatného tam nedělají. Chodíme se tam dívat a vše probíhá v klidu,“ řekl nám místostarosta Dříteně Jiří Horký.  „Vyndali obětní stůl z kostela a byl svátek Božího těla! Prostě s tím nesouhlasím a odmítám to,“ oponoval mu velebníček.

„Co s tím nadělám? Je to prostě církev svatá. Místní, co chodí do kostela, jsou milí, vstřícní, nosí nám koláče, jsou rádi, že proslavíme filmem jejich krásný kostelíček. Holt panu faráři se to nelíbí, ale naštěstí kostel je obecní a svolení obce máme,“ řekl Aha! režisér Zdeněk Troška.



Přečtěte si
henes
1. 7. 2012 • 08:01

Myslím ,že Troška nemá už herce, kteří opravdu byli mistři svýho oboru. Vondráčková je jasný důkaz. Farář coby po.sranej pámbíčkář ,nakopat a poslat do kolbenky.

jiriforman
11. 6. 2012 • 17:39

Neposvětil. Já nejsem pokřtěný ani věřící. A kdyby Bůh (teda pokud existuje) nebyl takový blb, tak nedovolí tvým rodičům aby zplodili takového kreténa jako jsi ty.

tomshark
11. 6. 2012 • 11:51

Fakt se divím, Lucka Vondráčková je chytrá dívka, to chce účinkovat v těch slabomyslných žvástech Trošky?

hillaarkaa
11. 6. 2012 • 11:37

A jistě ti ty tvé buzzihříchy posvětil ty kolbeňáckej šašku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.