Sheryl Crow: Má nádor na mozku! Přitom jen před 6 lety porazila rakovinu prsu… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sheryl Crow: Má nádor na mozku! Přitom jen před 6 lety porazila rakovinu prsu…

Sheryl Crow
Sheryl Crow (ČTK/AP, EPA, ara)

S některými lidmi se život zkrátka nepáře… Populární americká zpěvačka Sheryl Crow (50) vyniká spíše skromností než manýry celebrit, a přesto se k ní osud chová macešsky. Teprve před šesti lety překonala rakovinu prsu a nyní bojuje s nádorem na mozku! Nemoc netají a fanoušky o svém stavu informuje na internetu!

Sheryl se angažuje v boji proti válkám a chudobě, ale teď ji čeká úplně jiná bitva. V listopadu začala mít problémy s pamětí, a tak se nechala vyšetřit. „Mám na mozku nádor. Naštěstí je benigní, tedy nezhoubný, tak se o mě tolik nebojte,“ vzkázala zpěvačka fanouškům.

Přesto má trochu strach, protože nádor bude muset být operativně odstraněn. To oživuje bolestné vzpomínky na rok 2006, kdy prodělala rakovinu prsu. Díky operaci a ozařování tehdy nemoc porazila. Bylo to krátce po rozchodu s Lancem Armstrongem (40).

S americkým cyklistou žila tři roky. I on musel bojovat s rakovinou, v jeho případě varlat s metastázami v plicích, břišní krajině i mozku. Po dvou letech chemoterapií se ale vrátil do sedla a vyválčil rekordních sedm triumfů v Tour de France.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.