Bagová z Hlasu: Za výhru pošlu mámu k moři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bagová z Hlasu: Za výhru pošlu mámu k moři!

Vítězka Ivanna Bagová se svým »patronem« Michalem Davidem.
Vítězka Ivanna Bagová se svým »patronem« Michalem Davidem. (Aha! – Martin Hykl, Mediafax)

Nemohla věřit svému štěstí! Jako vítězka soutěže Hlas Česko Slovenska získala 18letá blondýna z Topolčan Ivanna Bagová nejen nahrávací smlouvu na své první album, ale také šek na 100 000 eur, tedy víc než 2,5 milionu korun! Co si s takovým bohatstvím počne?

„Pořídím mamince dovolenou,“ měla hned jasno usměvavá Ivanna. „Nikdy totiž nikde nebyla a ještě neviděla moře!“ svěřila se Aha! a objímala maminku, kadeřnici Mariannu, která před devíti roky přesídlila z ukrajinské Iršavy na Slovensko.

Zdalipak i ona zpívá tak nádherně jako Ivanna? „Maminka nezpívá, babička s dědou taky ne, takže nevím. Možná mám talent po otci, ale toho jsem nikdy nepoznala,“ krčila rameny dívka, kterou od příchodu na Slovensko vychovává adoptivní otec.

Jsme u toho! Show Hlas ČeskoSlovenska hýbe Českou a Slovenskou republikou. Rozhodující je HLAS - veškeré zákulisní informace sledujte na www.ahaonline.cz/hlas-cesko-slovenska.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.