Nový trend: Nedívejte se zepředu... Sexy jsou ze strany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nový trend: Nedívejte se zepředu... Sexy jsou ze strany!

Lindsay Lohan (25) - Americká herečka (Film: Past na rodiče). Slávu poněkud utopila v alkoholu a drogách, ale svého času patřila v Hollywoodu k nejkrásnějším. Snad bude zase jednou na vrcholu. Když ukázala ňadra z profilu Lindsay, fanoušci šíleli nadšením. Nutno podotknout, že právem.
Lindsay Lohan (25) - Americká herečka (Film: Past na rodiče). Slávu poněkud utopila v alkoholu a drogách, ale svého času patřila v Hollywoodu k nejkrásnějším. Snad bude zase jednou na vrcholu. Když ukázala ňadra z profilu Lindsay, fanoušci šíleli nadšením. Nutno podotknout, že právem. (Profimedia.cz, Isifa.com, ara)

Ne vždy jde o záměr, ale faktem je, že krásné hollywoodské hvězdy jsou už poněkud znuděné klasickými dekolty, a tak se rozhodly ukázat prsa trochu jinak. Tohle je teď nový trend.

Anglicky se tomu říká »side boobs«, tedy něco jako »prsa ze strany«, a jejich účel je všechno, jen ne postranní. Mají totiž umocnit sexuální náboj hvězdy. Někdy to vyjde, někdy ne. Posuďte sami…



Přečtěte si
honzina
5. 6. 2012 • 11:57

co je sexy na tom, že jim z podpaží koukají kozy????? podle mě je to hnus!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.