Hitmaker Karel Vágner oslavil 70. narozeniny! Po pádu skučel bolestí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hitmaker Karel Vágner oslavil 70. narozeniny! Po pádu skučel bolestí!

Kde se vzala, tu se vzala, zjevila se na oslavě uniforma Alexandrovců. A Vágner v ní s chutí pózoval (než mu ji vzal Karel Gott...).
Kde se vzala, tu se vzala, zjevila se na oslavě uniforma Alexandrovců. A Vágner v ní s chutí pózoval (než mu ji vzal Karel Gott...). (Aha! – David Kundrát)

Hudební skladatel Karel Vágner oslavil své 70. narozeniny v luxusní restauraci Jaroslava Sapíka, který oslavu uspořádal na vlastní náklady jako dar kamarádovi! A byla to oslava roku! Popřát mu přišli všichni, co v českém showbyznysu něco znamenají. Dohromady bylo pozváno na 500 gratulantů. Každý si ale hned všiml, že oslavenec kulhá!

Hitmaker si ten den ošklivě poranil kotník a celou párty doslova protrpěl v bolestech! „Zrovna jsem si ohříval svou oblíbenou knedlíčkovou polévku, když mě zavolala paní na uklízení a já uklouzl. Při pádu jsem narazil hlavou na kuchyňskou linku a přisedl si nohu. To bylo křupnutí! Bál jsem se na ni jen podívat. Pět minut jsem jen tak ležel a přemýšlel, že oslavu budu muset zrušit!“ popisoval Vágner na potkání ten hrůzný zážitek.

„Bál jsem se, že mám otřes mozku a zlámaný kotník. Ale když mě nakonec manželka zvedla, ukázalo se, že to je jen výron. Takže jsme pouze ledovali,“ pokračoval unaveně Karel, který kolem čtvrteční půlnoci už sotva chodil.

Ale svůj úctyhodný věk si rozhodně nepřipouštěl. „Já to vůbec nevnímám. Pro mě to není rozdíl, jestli je to padesát, nebo sedmdesát. Nemít ten výron, tak skáču přes kaluže!“ naparoval se.

Během večera, kdy do restaurace proudily davy lidí, se Vágner téměř neposadil a snažil se hostům věnovat. Na první pohled bylo vidět, že všichni mají oslavence ze srdce rádi.

„Není tu nikdo, kdo by mě štval. Jsem rád, že všichni dorazili. Jen Jiřinka Bohdalová nemohla, je na festivalu ve Zlíně… Zato mě potěšil pan prezident! Toho mám rád,“ řekl Vágner, ale nechtěl prozradit, jaký dárek kromě zaslaného dopisu mu Václav Klaus (70) věnoval.

Oslava se tedy povedla, Karel byl kvůli bolesti sice vyčerpaný, ale šťastný. Jen ten kotník ho zlobí ještě teď! „Když jsem přišel z oslavy domů, měl jsem nohou jako bandasku!“ přiznal hitmaker a raději už pobíhá s ortézou.

Na dárky oslavenci nestačilo terénní auto! Nejvíc se vytáhla Hanka Zagorová! Švýcarské hodinky s věnováním! Za 50 tisíc korun!

V pátek dopoledne se oslavenec osobně zastavil pro své dary, ale na místě zjistil, že mu na ně ani obří terénní vůz Mitsubishi Pajero nebude stačit! „Musel jsem normálně objednat autodopravu!“ hrozil se. Jaké nejzajímavější dárky dostal?

Švýcarské hodinkyod Hanky Zagorové a Štefana Margity. Nerezové cibule zn. Raymond Weil mají na spodním víčku vyryto věnování »Hlavně se nepos*at, Hanka«. I proto je jejich hodnota cca 50 000 korun!

Zlatá mince s podobiznou Karla Gotta přímo od Mistra. Stejnou před pár dny Gott podaroval dalšího sedmdesátníka Petra Jandu.

A ty další…

Soška jeho samotného s basou od jednoho pražského rádia.

Sada knih o historii 2. světové války od Františka Janečka.

Čestný Zlatý slavík vykládaný českými granáty od šéfa ankety Jaroslava Těšínského.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.