Zaskočený Jiří Krampol: Záhadný vyhazov v Nikdo není dokonalý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zaskočený Jiří Krampol: Záhadný vyhazov v Nikdo není dokonalý!

Jiří Krampol důvody Vojnarova vyhazovu nezná.
Jiří Krampol důvody Vojnarova vyhazovu nezná. (Aha! – Martin Pekárek, Alexandr Malachovský)

Jiří Krampol (73) přišel o parťáka! Prima vyhodila Petra Vojnara (36), který natáčel ankety pro jeho pořad Nikdo není dokonalý. Pro Krampola, jehož manželka Hanka (50) už delší dobu bojuje s těžkými depresemi, je to záhada. „O tom vyhazovu vím, ale vůbec neznám důvod,“ řekl k tomu zaskočený Krampol.

Důvod, proč se Jiří bude muset obejít bez dlouholetého parťáka, je nejasný. V televizi se říká, že Vojnar prý moc vyčníval a strhával na sebe pozornost. A údajně využíval své popularity z pořadu na akcích, jichž se účastnil. Bavil lidi nejpikantnějšími otázkami ze zábavné show.

To se Primě pravděpodobně znelíbilo. „V další sérii pořadu Nikdo není dokonalý se Petr Vojnar skutečně neobjeví. Chceme se zaměřit jen na pana Krampola,“ říká pouze tiskový mluvčí Primy Marek Winkler.

„Nedomluvili jsme na další spolupráci. Důvod musí říct na Primě, já o tom nechci mluvit. Opravdu nevím, proč musím odejít. Jsem z toho špatný, měl jsem tu práci rád,“ tvrdí Vojnar s tím, že skončil i s natáčením reportáží pro VIP zprávy. „Zatím mám jakoby dovolenou. Ještě to není úplně definitivní. Čekám, jestli třeba někdo neodejde.“

A kdo teď bude pro Nikdo není dokonalý točit ankety? Podle informací Aha! člen štábu, který vůbec nebude vidět na obrazovce. Pouze jeho ruka…

Největší perly pořadu aneb Jak také lidé odpovídají...

Otázka: Co nebo kdo je šoupálek?

Odpověď: Šoupálek? To musí být nějaké hovado – podvodník, tunelář, fakturant. Ten, co lidi ojebává. Takoví podvodníci to jsou, vím, vím, vím, na sto procent vím! To jsou největší podvodníci v celých Čechách.

Správná odpověď: Šoupálek je pták.

Otázka: K čemu se používá niněra?

Odpověď: Je to niněrné, malé. Já mám psa niněrného, koupil jsem ho bábě. Rozumíš, to je pes o ničem. Dvacet tisíc jsme za něj dali a ona ho nosí v kapse.

Správná odpověď: Niněra je strunný hudební nástroj.

Otázka: Kdo nebo co jsou šle?

Odpověď: To byli králové. Byl tam císař, Napoleon, a taky ten tam byl – Alexandr Veliký. Já to vím, mám školy, umím číst, psát, celou filozofii, celou politiku já znám.

Správná odpověď: Šle jsou kšandy.

Otázka: Jak se jmenoval otec od Tety?

Odpověď: Otec od mé tety? Josef Bary!

Správná odpověď: Otcem mytologické postavy Tety byl Krok.

Otázka: Ve které zemi se píše Braillovým písmem?

Odpověď: Pozor, pozor! To je asi v šesti státech. Tož poslouchejte, to je, kurde, tam, jak byl dalajláma – Thajsko, nebo já nevím, kde on to žil. On si s Havlem podával ruku!

Správná odpověď: Braillovo je slepecké písmo. Používají ho nevidomí na celém světě.

Otázka: Dokážete vyjmenovat vyjmenovaná slova po C?

Odpověď: Be fe le me pes se veze!

Správná odpověď: Vyjmenovaná slova po C neexistují.

Otázka: Říká se: »Láska něco přenáší«. Co přenáší?

Odpověď: Láska něco přenáší přes hranice.

Správná odpověď: Říká se »Láska hory přenáší«.



Přečtěte si
nyxx
3. 6. 2012 • 11:25

evinko,ty jsi fakt slaboduchá a k tomu se nedá říct nic víc.Podle těch srdíček tipuji,že je ti tak 11-13 let,protože u dospělého člověka by se muselo pochybovat o zdravém rozumu. Jdi si srdíčkovat radši do bulváru na Slovensko,protože je mě z tebe opravdu už šoufl.

johanka
3. 6. 2012 • 09:52

Podle mého názoru už by měl skončit celý tento pořad. Jiří Krampol na mě působí celkem depresivně, pokud se někdy dívám na Nikdo není dokonalý, tak mám strach, že Krampol zapomene text a mluví, jako by "mlel"z posledních sil. Jako by byl nějak naprogramovaný O jeho vzácné paní choti se ani vyjadřovat nebudu - škoda slov. je to osoba, které je mi nesmírně líto a nerozumím tomu, proč ji pořád někam cpou. Takže pan Vojnar byl v tomto pořadu jediný pohledný a inteligentní člověk, na kterého se dalo dívat

franta15
3. 6. 2012 • 09:21

Oxallisko, mně je jedno kdo jsi a jak se jmenuješ. A můj názor? Myslím si to co všichni ostatní, včetně těch co tady diskutují. To co mně doporučuješ, tak to dělám i bez tvé rady a já tobě radím, aby ses podívala na to, kdo má stejný názor s tebou. Píši to, co si myslí většina lidí. Pokud si myslíš něco jiného tak se víc snaž a zkus nás přesvědčit. Ty jsi horší než prominentní umělci-Hanička s Jiříčkem dohromady. Primo - takový pořad v dnešní korupční době! Nic lepšího fakt nemáte?

fantom08
3. 6. 2012 • 08:23

ten Vojnar nebo jak se jmenuje, byl velmi trapný a konečně si toho někdo všiml. Ovšem Krampolovic rodinka by měla zmizet z obrazovek ještě rychleji, o tom žádný spor

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.