Rytmus prodává dům na Slovensku: Za 7 milionů korun! S Darou hledají bydlení v Praze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rytmus prodává dům na Slovensku: Za 7 milionů korun! S Darou hledají bydlení v Praze!

Rytmus si potrpí na luxus.
Rytmus si potrpí na luxus. (Profimedia.cz, Nový Čas)

Drsný rapper a také kouč právě končící talentové show Hlas ČeskoSlovenska Rytmus (35) prodává svůj luxusní dům ve slovenských Piešťanech. Realitní kancelář ho nabízí za 270 000 eur, v přepočtu je to skoro 7 milionů korun. Jenže kde teď bude Rytmus bydlet?

„S Darou hledají společné bydlení v Praze,“ řekla Aha! manažerka Rytmusovy přítelkyně Dary Rolins (39) Eva Skallová. Luxusní čtyřpokojový dům s velkou zahradou a garáží ve slovenském lázeňském městě nepatří jen Patriku Vrbovskému alias Rytmusovi.

Polovinu má na sebe napsánu zpěvákova bývalá přítelkyně Andy Práznovská (32). Jí tedy zřejmě bude patřit polovina peněz z prodeje. Ona sama teď po domě a 504 metrů čtverečních velkém pozemku provází případné zájemce o koupi. Rytmus a Dara se mezitím po půlročním vztahu a společném navštěvování rozhodli, že budou bydlet společně. Teď ještě najít vhodné hnízdečko lásky...

„Je to jediný muž, který po Matějovi Homolovi takhle výrazně vstoupil do mého života,“ řekla o Rytmusovi Dara. „Mám po boku muže, s nímž je mi dobře,“ dodala zpěvačka s tím, že se z její dcery Laury (4) a Rytmuse stali kámoši.

Co se děje v životě arogantního milovníka luxusu Rytmuse? Čtěte zde: http://www.ahaonline.cz/rytmus



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.