Pestrá narozeninové oslava Karla Vágnera: Patrasová, Kostková a Zagorová k nepřehlédnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pestrá narozeninové oslava Karla Vágnera: Patrasová, Kostková a Zagorová k nepřehlédnutí!

Pestrá párty Karla Vágnera: Hanka Zagorová, Dáda Patrasová a Tereza Kostková
Pestrá párty Karla Vágnera: Hanka Zagorová, Dáda Patrasová a Tereza Kostková (koláž Ahaonline.cz)

Po Petru Jandovi oslavila 70. narozeniny i další legenda českého hudebního showbyznysu. Na velkolepé oslavě Karla Vágnera se sešly desítky prominentních hostů včetně prezidenta Václava Klause.

Mít takovou hvězdnou sestavu gratulantů se jen tak někomu nepoštěstí. Karlu Vágnerovi přál k narozeninám snad každý, kdo v českém showbyznysu něco zanmená. V centru Prahy se tak setkal Karel Giott s Michalem Davidem i svými slavnými kolegyněmi Hankou Zagorovou, Marií Rottrovou a Jitkou Zelenkovou. Návštěva prezidenta pak celé akci dodala punc společensky významné události.

Mezi hvězdnými hosty zazářila herečka Tereza Kostková, která si na narozeninovou párty oblékla odvážný kostým v retro stylu. Co se nápaditosti týče, konkurovat jí mohla jen Dáda Patrasová v děsivé růžovo černé kombinaci. Ani Hanka Zagorová nebyla v oranžovém saku na proužkovaných šatech k přehlédnutí.

Na oslavě nechyběla rozvětvená rodina Karla Vágnera včetně jeho syna Jakuba i snachy Simony Krainové, která očekává narození dalšího potomka. Prohlédněte si galerii a rozhodněte, komu z VIP hostů to slušelo nejvíce!

 



Přečtěte si
ponaspotopa
3. 6. 2012 • 20:11

Není problém. až přestaneš bejt vulgární, dej vědět. Do tý doby si ho strkej do úlu a pořádně bouchej - pak nebudeš mít mindrák, že ho není ani vidět.

hillaarkaa
3. 6. 2012 • 16:27

Musí to trapák napsat 3krát,jak je zhulenej-ouplně celý lysoň

winterfreshka
3. 6. 2012 • 10:03

Zapomělas na srdíčka,ty redakční feno

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.