Antonína Kinského zabila rakovina! Bojoval spolu s Navrátilem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Antonína Kinského zabila rakovina! Bojoval spolu s Navrátilem!

Antonín Kinský
Antonín Kinský (Profimedia.cz)

V pondělí zesnulý potomek slavného šlechtického rodu, restauratér a herec Antonín Kinský podlehl dlouhodobé nemoci, kterou před světem tajil stůj co stůj. Herec Bořivoj Navrátil ale ještě před svou smrtí prozradil, že tou zákeřnou chorobou byla právě rakovina!

„Léčí se se mnou na onkologickém oddělení v nemocnici na Karlově náměstí i potomek Kinských. Ten, který hrál ve filmu Zapomenuté světlo,“ svěřil se Navrátil.

Kinský zůstal svobodný, o to víc se upínal ke své rodině a nejbližším přátelům, které nechtěl zatěžovat hrůzami průběhu zákeřné choroby. „Probírali jsme vzájemně svou nemoc na oddělení. Bylo mi ho velice líto, protože je oproti mně ještě mladý kluk. Já už jsem starý a dá se tedy čekat, že z tohoto světa odejdu, ale on má život ještě před sebou,“ dodal se smutkem Navrátil, který na rakovinu tlustého střeva zemřel 1. listopadu 2011.

Kinský ho do nebe následoval po necelém půlroce. Své poslední chvíle chtěl Kinský strávit v kruhu svých nejbližších, odešel z nemocnice a zemřel ve svém bytě v Praze.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.