Leoš Mareš: Syn Jakub bude mým nástupcem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš: Syn Jakub bude mým nástupcem!

Leoš Mareš s Jakubem
Leoš Mareš s Jakubem (Evropa 2)

Dnešní vysílání v rádiu Evropa 2 obzvláštnilo vystoupení šestiletého syna Leoše Mareše Jakuba, s dětskou nevinností posluchačům povyprávěl čím bude v dospělosti, jak se zná s Karlem Gottem a proč táta vydělává víc peněz než Patrik Hezucký.

„V ranní show na Evropě 2 je dnes výjimečně můj šestiletý syn Jakub,“ uvedl své ranní vysílání se synem Leoš Mareš a u mikrofonu se k němu obracel se slovy: „Ještě nikdy si na mikrofon nemluvil. Naposledy si tady byl, když ti byl asi rok.“  Přesto bylo znát, že se Jakub ve studiu cítil jako doma a vést živý rozhovor do éteru s Leošem, Patrikem Hezuckým a Lucií Šilhánovou mu nedělalo nejmenší problém.

Posluchači se tak mohli dozvědět, že Jakub nepůjde ve šlépějích svého otce, ale stane se fotbalistou nebo případně rybářem a taky jak se zná s Karlem Gottem: „Já ho znám ze školky, on tam chodí pro mojí kamarádku Charllotku.“  A co se mu u Gottových líbí? „Mají doma akvárium a kameru, aby se k nim nikdo nedostal.“



Ačkoliv se z něj Lucie s Patrikem snažili vydolovat nějakou kontroverzní informaci, jediné co rozpačitě připustil, bylo, že se těší až bude velký a ochutná slivovici.

Finanční situaci s Jakubem probral Patrik Hezucký, kterému bez okolků přiznal, že penízky dává tatínek jak mamince, tak jemu samotnému. Navíc krásnou dětskou logikou vysvětlil, proč si jeho tatínek vydělává víc než kolega Hezucký: „Táta je slavnější než Patrik, proto dostává víc penízků!“

Poslechněte si, jak Jakub Mareš rozmlouval na Evropě 2!




Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.