Petr Janda: Po narození Rozárky má velké plány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Petr Janda: Po narození Rozárky má velké plány!

Petr Janda s manželkou Alicí a dcerou Anežkou.
Petr Janda s manželkou Alicí a dcerou Anežkou. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Muzikant Petr Janda už stačil oslavit svou sedmdesátku, 50 let kapely Olympic i narození čtvrté dcery Rozárky. Stále je plný energie a z pódia jen tak nezmizí.

Petr Janda si Rozárku moc dlouho neužije. Brzy začnou přípravy na podzimní turné, v jehož rámci Olympic vystoupí v listopadu v šesti největších českých městech. Vyvrcholením Modrá pyramida tour bude vystoupení v Praze, které je naplánováno na 1. prosince.

Na koncertech zazní vedle osvědčených hitů i nová skladba My už jiní nebudeme, k níž napsal text Zdeněk Rytíř. “Každá deska, každý projekt má svou filosofii a padesátka je ve znamení písničky, kterou už mám složenou, ale ještě není natočená ani vydaná, a jmenuje se „My už jiní nebudeme“, a to je zásadní slogan naší padesátky. Už od nás nic jiného nečekejte,“ řekl šťastný tatínek Petr Janda.

Olympic svým turné nejen potěší své fanoušky, ale také podpoří charitativní projekt Dobrý anděl. Petr Janda a jeho kapela tak přispějí rodinám, které se kvůli onemocnění dostaly do finanční tísně.





Autor:  cam

Přečtěte si
mandat
2. 6. 2012 • 09:38

Mel by se setrit,aby se dozil, kdyz pujde ten prcek do prvni tridy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.