Lucka Vondráčková v Troškově komedii: Šíleně utahaná »drbna«! Kojí mezi natáčením! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Lucka Vondráčková v Troškově komedii: Šíleně utahaná »drbna«! Kojí mezi natáčením!

Během natáčení Lucii s malým Matyášem pomáhá manžel Tomáš Plekanec.
Během natáčení Lucii s malým Matyášem pomáhá manžel Tomáš Plekanec. (Aha! – Marek Hofman, ara)

Herečka a nyní především maminka půlročního Matyáše Lucie Vondráčková Plekancová (32) by nyní potřebovala, aby měl den 30 hodin a ona měla elánu za dva. Při natáčení komedie Zdeňka Trošky (59) Babovřesky totiž musí stíhat kojit a někdy i přebalovat nebo chovat malého synka...

Když je Lucka zrovna v záběru komedie o vesnických drbnách, stará se o miminko jeho táta, hokejista Tomáš Plekanec (29). Ale romantika mladé manžele večer rozhodně nečeká, usínají vyčerpáním… Po dobu měsíčního natáčení Babovřesků musí být Lucie už v šest hodin ráno na place, takže toho moc nenaspí. S Matyášem jí během scén naštěstí pomáhá manžel anebo tchyně.

„Občas sem přijede Tomáš s maminkou. Je to trochu fofr, ale zvládáme to. Tohle natáčení jsou jedny velké prázdniny a pohoda se Zdeňkem. Jen díky němu tu můžu mít rodinu,“ svěřila se Aha! Vondráčková Plekancová, která se po náročném natáčení na hotel vrací unavená a je ráda, že stihne večeři, malého vykoupat, nakrmit a uspat. Chce ale spojit příjemné s užitečným.

„Až budeme mít chvilku, chci, abychom se podívali po kraji, zajeli třeba do Krumlova i jinam. Matyášovi budu ukazovat krásy jižních Čech, aby poznal, jak krásné to tady je,“ dodala zpěvačka a herečka, která bude mít velice neobvyklou roli. „Já tam budu taková trošku exotka. To uvidíte v kině, nechte se překvapit,“ dodala.



Přečtěte si
pea.p
1. 6. 2012 • 09:38

Pea-jako Petra. To jen tak pro informaci. A s politikou jděte do ......

girasole.
30. 5. 2012 • 09:08

herecka
29. 5. 2012 • 20:18

Poradím ti. Až to poběží v kinech, prostě tam nechoď !!!

herecka
29. 5. 2012 • 20:18

pořád lepší, než číst dokola o Žilkové, Hanychové, Svobodové apod. ne? Tohle jsou aspoň sympatický lidičky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.