Partyšová a milenec Zahrádka: Tajný víkend ve Vídni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Partyšová a milenec Zahrádka: Tajný víkend ve Vídni!

Gábina Partyšová s Danem Zahrádkou a jeho dcerou Amálkou.
Gábina Partyšová s Danem Zahrádkou a jeho dcerou Amálkou. (Aha! – David Kundrát)

Moderátorka Gabriela Partyšová (33) odjela se svým milencem Danielem Zahrádkou (32) na tajný romantický víkend do Vídně. Její manžel Pepa Kokta (55) opět zůstal doma.

Musel totiž hlídat nemocného syna Kristiána (4), kterému lékaři v půlce týdne naordinovali antibiotika. Kokta už jen tiše přihlíží Gábininým záletům, jenže co manželka fotografa Daniela Zahrádky? Ví vůbec o tajném víkendu v Rakousku? Jak se s tím vlastně vypořádala?

V neděli dopoledne se Partyšová a její milenec Zahrádka vydali na cestu do Vídně. „Jeli jsme tam na ples, byla jsem pozvaná, tak jsem si jako doprovod vybrala opět Dana,“ přiznala deníku Aha! bez jakýchkoli výmluv Gábina Partyšová.

Po několikahodinové cestě pár dorazil do rakouské metropole. „Nejvíc jsem se těšila na sachr dort, ten jsme si museli dát. Neměli jsme ale moc času, pár hodin po příjezdu nás vyzvedli a odvezli na ples,“ řekla Partyšová.

A zatímco moderátorka září a je šťastná, manželka fotografa Zahrádky už tolik nadšení s tímto poměrně dlouhým flirtem, který začal na jaře, nesdílí. „Není z toho nadšená, nezbývá jí ale nic jiného, než tomuto vztahu tiše přihlížet. Ale bohužel je závislá na svém manželovi, který vydělává peníze a živí rodinu,“ řekl nám blízký kamarád Partyšové, která se očividně nemíní jen tak lehce Zahrádky vzdát.

„Ona o našem výletu věděla, samozřejmě jí to Daniel oznámil, vždyť se mnou není poprvé,“ objasnila nám celou situaci Partyšová. Když jsme kontaktovali Zahrádkovu manželku, nebyla příliš vstřícná. „Vím, že jsou ve Vídni na plese,“ řekla Petra, o které se v módním světě povídá, že je velmi žárlivá. Teď ale zachovává klid. „Že spolu půjdou na kafe, to pro mě není problém.“

Daniel Zahrádka má se svou manželkou Petrou čtyřletou dceru Amálku. Fotografa s dcerou dokonce Partyšová minulý týden pozvala na dětské odpoledne, kde měla svého syna Kristiána. Všichni čtyři působili dohromady jako harmonická rodinka... Jak to tedy je?



Přečtěte si
hillaarkaa
31. 5. 2012 • 20:39

Průser,co,bllbečku ,ani z toho nepohoníš kolibříka,co

winterfreshka
31. 5. 2012 • 13:24

Máš pravdu,ale je to jeho volba,nemyslíš???

ivoadler
31. 5. 2012 • 10:59

už neví coby. Každého, kdo se s ní zahazuje, lituju.

winterfreshka
31. 5. 2012 • 09:02

No a ty jsi objevil Ejmeriku,co??? Není Bartošová a Krampolová,tak se musí improvizovat .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.