HIV pozitivní sestra zpěvačky Mariah Carey: Drogy, prostituce! Teď umírá na rakovinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

HIV pozitivní sestra zpěvačky Mariah Carey: Drogy, prostituce! Teď umírá na rakovinu!

Mariah Carey
Mariah Carey (Profimedia.cz)

Svými krásnými dvojčátky Morrocanen a Monroe (1) se populární zpěvačka Mariah Carey (42) chlubí celému světu. Její sestra Alison (50) ale miminka ještě neviděla a vůbec není jisté, zda je někdy uvidí.

Dříve si byly Alison a Mariah, které si jsou neuvěřitelně podobné, velmi blízké. Obě snily o pěvecké kariéře, obě měly úžasný hlas. Proslavit se povedlo jen jedné z nich. Alison skončila na ulici jako prostitutka. Tvrdí, že ji k tomu dohnala nutnost postarat se o sestru, která po rozvodu rodičů, tehdy byly Mariah 3 roky a Alison 11, strádala. Zatímco Alison vyrůstala s otcem, o Mariah se starala matka, ale o nějaké péči prý nemůže být řeč.

 

„Když Mariah neměla co do pusy, já jí naplnila ledničku. Platila jsem jí i nájem. Dokonce jsem pronajala i rollsroyce s šoférem, aby ji dovezl na první vystoupení,“ vzpomíná hořce Alison. Sestry se rozkmotřily v roce 1994. To už byla Alison HIV pozitivní a závislá na drogách.

Dnes trpí rakovinou jater a zbývají jí už jen měsíce života. Její poslední přání je pohladit před smrtí svou neteř a synovce a samozřemě setkat se s Mariah. „Chci sestře říci, jak moc mi schází,“ pláče Alison.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.