Ivana Gottová: Z popelky krásnou dámou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ivana Gottová: Z popelky krásnou dámou!

Ivana na cestě do kostymérny, kde ji čeká kolotoč zkrášlovacích procesů.
Ivana na cestě do kostymérny, kde ji čeká kolotoč zkrášlovacích procesů. (Showpix.cz)

Ivana Gottová (36) je oblíbenou moderátorkou divácky uspěšných VIP zpráv na Primě. Proto musí před každým vysíláním absolvovat kolotoč příprav, aby na obrazovkách vypadala co nejlépe. Jak ale vypadá primácká hvězda před tím, než si ji vezme do parády tým profesionálů?

Aha! získalo fotografii, kdy jde Ivana do práce a vypadá jako obyčejná máma od dvou dětí. Nenalíčená a v ohozu, za který by se popelka nemusela stydět! A o pár hodin později je z ní skutečná krasavice! „Vizážisté s Ivanou zkoušejí různé styly,“ řekla Aha! jedna z bývalých moderátorek televize.

Zpěvák Karel Gott, mnohonásobný slavík, pěvecká legenda - veškeré novinky o Karlu Gottovi si přečtěte na www.ahaonline.cz/karel-gott.



Autor:  kl

Přečtěte si
knkn
7. 7. 2012 • 09:47

S tuto ženskou musí být život špatný. Chlad, poručnictví, rozkazovačnost, povýšenost -tohle jsou vlastnosti,které z ní srší. Žádná ženská něha, nebo přitažlivost. Ona by dobře ztvárňovala tak akorát záporné ženské postavy, nebo studené ledové královny. Nepíši to opravdu z nějaké závisti, ale Gott si to s ní zřejmě pos-ral, i když on to samozřejmě nepřizná !

gordon
6. 7. 2012 • 17:54

být paní I.Gottovou,žaluji bulvár už za tento nadpis-Z popelky krásnou dámou-vždyť byla společnicí amer.herce,a ten by si popelku nevybral.Víte,jaké musí mít přednosti?Ani se nám plebejcům o nich nezdá.

aksura
6. 7. 2012 • 06:05

Oblíbená - kým ??????????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.