Šok pro Pergnerovou - Exmilence sbalila Aichmajerová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šok pro Pergnerovou - Exmilence sbalila Aichmajerová

PRAHA – Moderátorka Eva Aichmajerová (28) přebrala Tereze Pergnerové (32) milence! Novým mužem Evina srdce se totiž stal Adrian Stojkov (37), bývalý režisér »primácké« reality show VyVolení.


Kliknutím zvětšetePRAHA – Moderátorka Eva Aichmajerová (28) přebrala Tereze Pergnerové (32) milence! Novým mužem Evina srdce se totiž stal Adrian Stojkov (37), bývalý režisér »primácké« reality show VyVolení, během které chodil s Terezou, a současný režisér magazínu Extra. A ten moderuje právě Aichmajerová!

„Chodí spolu už asi tři měsíce, ale přísně to tají,“ říká kolega z týmu zamilované dvojice. „Paradoxně se ale znají už déle. Poprvé se viděli při konkurzu na moderátorky VyVolených, kde se místo Evy nakonec dostala na obrazovku Diana Kobzanová. Kliknutím zvětšeteAdrian si potom začal s Terezou Pergnerovou, a teď se jejich cesty opět sešly,“ dodává zdroj deníku Aha! „O soukromí se bavit nehodlám,“ reagovala zaskočeně na náš dotaz sama Eva, která v současnosti s nikým oficiálně nechodí, ale v její blízkosti se objevuje třeba zpěvák Monkey Bussines Matěj Ruppert či podnikatel Martin Lain.
A Adrian Stojkov? „To je vtip?“ snažil se mlžit. Na Primě a hlavně v týmu Extra už však všichni vědí, že Eva a Adrian patří k sobě.


Autor: (mac)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.