Válková práskla s modelingem! Je z ní rockerka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Válková práskla s modelingem! Je z ní rockerka!

Zpěvačka po čtyřhodinové práci odbornic z pražského salonu YES VIP vypadá jako opravdová rockerka.
Zpěvačka po čtyřhodinové práci odbornic z pražského salonu YES VIP vypadá jako opravdová rockerka. (Aha! – Marek Pátek)

Česká Miss roku 2010 Jitka Válková (20) mění postupně svou image z něžné dívenky na tvrdou rockerku. Tím oficiálně pověsila modeling na hřebík.

 „Já zpívám od čtyř let. Modeling dělám vlastně od Miss. Takže zpívání byla vždycky priorita,“ přiznává kráska, která se může pyšnit novým účesem
tvrdé rebelky.

Ten jí na hlavě vytvářely odbornice z prestižního kadeřnického salonu YES VIP v Praze téměř čtyři hodiny! Ale výsledek stojí za to. „Nikdy jsem neměla moc vlasů, tak jsem chtěla mít pořádnou hřívu, abych s ní mohla na koncertech házet jako kluci v kapele,“ směje se Jitka, které se ve vlasech třpytí pár nazrzlých proužků.

„Je to změna, která mě bude odlišovat od ostatních modelek. Jsem otevřená dělat změny, ale postupně,“ vysvětluje zpěvačka a zároveň přiznává, že ve skutečnosti je velká introvertka a romantička.

„Atmosféra, energie z těch lidí se mnou na pódiu dělá divy. Vyjadřovat se přes mikrofon je pro mě jednodušší,“ svěřuje se. A jak se nová image bude líbit jejímu partnerovi Miroslavovi Ciprovi (40)? „On mě ve všem podporuje. Tohohle chlapa já se už nepustím!“ pěje chválu na svou lásku.



Autor:  kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.