PROSTŘENO: Kamil hostům nedopřál šmejdění! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

PROSTŘENO: Kamil hostům nedopřál šmejdění! +VIDEO

Kamil
Kamil (TV Prima)

Večeře u číšníka Kamila se musela obejít bez oblíbené součásti pořadu Prostřeno. Šmejdění, při němž dochází k odhalení soukromí, se tentokrát nekonalo.

Kamil hosty pozval do moderně zařízeného domu, který ovšem patřil jeho kamarádce. „V mém bytě probíhá rekonstrukce a bohužel se to nestihlo,“ hájil se čtvrteční hostitel. Natáčení se tak odehrálo v domě, který byl sice krásný, ale jeho zákoutí zůstala hostům zapovězena.

V Prostřenu jde přece v první řadě o jídlo, i když Věra měla opačný názor: „Strašně mě to mrzelo, nevím jak Kamil žije, jaké má koníčky, ve vybavení bytu se to odráží.“



Při sestavování menu se ukázalo, že jihočeši mají podobný vkus. Česneková polévka se totiž tento týden podává už potřetí. Není tedy divu, že mnohým soutěžícím už leze krkem. Příliš nadšení nevzbudil ani Kamilův kapr. Jako problematická se totiž ukázala čočka servírovaná jako příloha.

Na setkání u Kamila bude určitě v dobrém vzpomínat Věra. Nejenže si pochutnala na dezertu, ale zábavou se jí hostitel přesně trefil do vkusu.

Jak si při hodnocení povede Kamil? Sledujte Prostřeno na Primě!

Kamilovy recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

Video se připravuje ...

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno

 



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
jiriforman
24. 5. 2012 • 21:39

Tak si diskutuj sama se sebou nebo s dalšími svými nicky. Já na tě ......... a bez smajlíků, protože i těch je škoda pro takovou ........ jako jsi ty.

hillaarkaa
24. 5. 2012 • 20:41

Koukám,nějak ti došla slova dědku Jinak se nepletu,ale diskutuji,o modlení to tu ty starej prašivko není

jiriforman
24. 5. 2012 • 17:01

A co ty se do toho pleteš?

rejpal3
24. 5. 2012 • 16:56

hillaarkaa
24. 5. 2012 • 16:37

A pozor kolbeňácký synek od ponku,s vazelínou a špínou za nehty by tu dával své akademické hodiny pravopisu Leda tak někde v pomocné,kterou absolvoval on sám(víc to nedalo ....Vobyčejnej strejc

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.