Hana Maciuchová (66): Konečně svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hana Maciuchová (66): Konečně svatba!

Miriam a Cyril před oltářem. Do tradičních bílých šatů se ale herečka neoblékla.
Miriam a Cyril před oltářem. Do tradičních bílých šatů se ale herečka neoblékla. (TV Nova)

Herečka Hana Maciuchová (66) chystá veselku! Sladké »ano« vysloví svému vyvolenému dokonce už podruhé, a to hned zítra! Herečka ale tento důležitý životní krok nepodnikne ve svém soukromí, ale v seriálu Ulice, kde si jako profesorka Miriam Hejlová znovu vezme svého bývalého manžela Cyrila Hejla v podání slovenského herce Dušana Jamricha (65).

Maciuchová je co se filmových svateb týče za svou dlouholetou kariéru vyslovený »profík«, v soukromí však bílé šaty nikdy neoblékla!

„Samozřejmě, že když se někdo vdává, tak je to takové vzletné a tahle svatba je zahalená takovým životním tajemstvím,“ zasnila se Maciuchová. Protože je ale Cyrilův zdravotní stav víc než vážný, lékaři mu nedoporučili, aby kvůli svatbě nemocnici opouštěl. Zvolí tedy netradiční řešení, své »ano« si řeknou přímo v budově nemocnice!

Není to přitom první filmová svatba Maciuchové. Jako krásnou nevěstu si ji diváci mohou pamatovat třeba z oblíbeného seriálu Chalupáři, kde se jejím mužem stal tehdy mladičký Jiří Schmitzer, nebo z kontroverzního seriálu Žena za pultem. Tam se jejím vyvoleným stal herec Eduard Cupák.

Herečka si nevzala ani svého životního partnera Jiřího Adamíru (†67), který ji dokonce několikrát požádal o ruku! Maciuchová pak po jeho smrti sama přiznala, že měla strach. Obávala se totiž, že dvakrát rozvedený Adamíra by se s ní také rozvedl, a tak raději zvolila »život na psí knížku«. Poté co herec po vážné nemoci zemřel, však Maciuchová svého zatvrzelého chování hluboce litovala.



Přečtěte si
hillaarkaa
24. 5. 2012 • 16:45

Hezky spolu

agt55
24. 5. 2012 • 08:46

Vy už tam sedíte pro jistotu od rána

hillaarkaa
24. 5. 2012 • 08:36

Napnutá jak struna.Lůzácký žumpní Dallas

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.