Vendula Svobodová po krachu manželství: Odstěhovala se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vendula Svobodová po krachu manželství: Odstěhovala se!

Vendula přiváží svého syna Jakuba do nové školy v Jablonci.
Vendula přiváží svého syna Jakuba do nové školy v Jablonci. (Aha! – Martin Hykl, David Kudnrát, Marek Pátek)

Nejdříve rozvodové papíry a teď stěhování. Vendula Svobodová (40) sbalila kufry a syna Jakuba (6) a utekla z Prahy. Malého školáčka dokonce odhlásila z říčanské základní školy a na měsíc ho přihlásila do školy v Jablonci nad Nisou. Tam teď také Svobodová žije. Soužití s Patrikem Aušem (33) už zřejmě nebylo dál možné.

Tentokrát se ale role otočily. Do hotelu neodjížděl, jak tomu bylo začátkem ledna, Patrik. Pryč z Prahy upalovala Vendula. Žádné hotely ani pronajaté byty, s malým Kubou si to zamířila pěkně na sever za svou kamarádkou, kde momentálně bydlí. V Jablonci nad Nisou už je také Kuba vedený jako prvňáček. „Paní Svobodová tady Kubu přihlásila na měsíc,“ řekl nám zdroj ze základní školy v Jablonci nad Nisou.

Vendula jako vzorná matka vozí svého syna každé ráno do školy. Paradoxně autem od svého stále ještě manžela Patrika Auše. Stěhování do sto kilometrů vzdáleného města bylo nezbytné. Dům Venduly, který je v rekonstrukci, totiž není stále vhodný k obývání.

„Už tam ale moc věcí nechybí. Za měsíc by to mohlo být hotové a připravené k nastěhování,“ řekl deníku Aha! jeden z kamarádů Venduly Svobodové. A to je zřejmě přesně to přechodné měsíční období, které musí ředitelka nadace strávit u své kamarádky.

„Já vůbec nechci na veřejnosti mluvit o svém soukromí,“ komentovala včera Vendula svůj náhlý úprk do Jablonce. A její manžel nebyl o nic vstřícnější. „Víte, že s médii nechci tyto věci řešit,“ napsal nám Auš.

Vzhledem k tomu, že manželé už sklánějí hlavu nad rozvodovými papíry (deník Aha! informoval), bylo jen otázkou času, kdy se jeden nebo druhý odstěhuje. A protože dům, který všichni společně obývali, patří Aušovi, musela pryč Vendula. Logicky i se svým synem Jakubem.

Malý Kuba si tak musí zvykat na jiné prostředí, což samozřejmě není pro šestileté dítě vůbec jednoduché. Manželské neshody se však vyostřily natolik, že Vendula musela podstoupit tento krok. A to i přesto, že si je moc dobře vědoma, jak to může malému Kubovi ublížit.



Přečtěte si
hillaarkaa
23. 5. 2012 • 11:28

Může zdarma leštit kopí formanovi a lysohlávkovi

hillaarkaa
23. 5. 2012 • 11:27

rejpal3
23. 5. 2012 • 11:24

Už se konečně nažer toho chleba, ať stále neplácáš z hladu. Pošli adresu, dodám valník bochníků, které ti na nějaký čas snad zavřou h.u.b.u.

bikirazlato
23. 5. 2012 • 10:50

tak je to

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.