Co týden dal... Čok se bojí o barák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co týden dal... Čok se bojí o barák!

Vilém Čok
Vilém Čok (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek, A. Malachovský, M. Pekárek, D. Černovský, K. Kopáč)

Jako by nestačilo, že nám jeden z vrcholných politiků David Rath (46) nakradl miliony.  I v českém showbyznysu se tento týden děly zajímavé věci. Komické, úsměvné, smutné, tragické i šokující. Zde jsou ty nejzásadnější!

Ručitel týdne: Vilém konečně vypustil syna do světa!

Slyšeli jste tu ránu? Tak to spadl velký balvan ze srdce zpěvákovi Vilému Čokovi (50). Jeho třicetiletý synek totiž konečně vylétl z hnízda. „Už jsem se trochu bál, že s námi zůstane navždy,“ oddechl si Vilda. „Konečně si našel přítelkyni a teď spolu začali bydlet,“ vysvětlil.

Jenže to má háček. Na byt si mladý Čok musel vzít hypotéku a slavný táta mu ručí. „Musel jsem dát do zástavy náš rodinný dům. Pokud by syn přestal platit, přišel bych o něj. Ale věřím, že to se nestane,“ usmál se zpěvák, který v baráku žije s manželkou a mladším synem.

»Norek« týdne: Mašlíková slavila třicítku, Skamene byl namol!

Oslavy třicátých narozenin modelky Hanky Mašlíkové skončily fiaskem. Jeden z hostů Roman Skamene (57) se totiž na akci »zhulákal« tak, že o sobě skoro nevěděl a na metro ho museli doprovázet kamarádi. „Byl to mejdan, tak co,“ nenechala si zkazit náladu Mašlíková. Jak je vidět, Roman je zkrátka nepoučitelný a pořád kalí první ligu…

»Slepýš« týdne: Sokol je jako Žižka!

Herec a jeden z tahounů Partičky Ondřej Sokol (40) je slepý jako patrona! S oční vadou, takzvanou tupozrakostí, se už narodil, ale za léta se s ní dokonale sžil. „Na pravém oku mám strašně dioptrií. Sám ani nevím kolik. Možná osmnáct, možná šestatřicet,“ uvedl Sokol.

Vady se zřejmě do smrti nezbaví.  „Paní doktorka mi vysvětlovala, že když jsem se s tím narodil, mozek už je tomu uzpůsobený, takže vlastně není úplně dobře to opravovat. Byl bych zmatený, mohl trpět migrénami,“ vysvětlil.

Přestup týdne: Partyšová ujede na Novu?

Chystá se přestup roku! Alespoň na tuzemských obrazovkách. Gábina Partyšová, která před nedávnem dostala šanci moderovat místo Mahuleny Bočanové Top star magazín na TV Prima, zřejmě odejde na konkurenční Novu!

„Dostala nabídku na svůj vlastní pořad, který by dělala jen podle sebe. A to je pro každého moderátora velké lákadlo. Takže o tom dost vážně uvažuje,“ práskl nám zdroj z televize.

Nevděk týdne: Na Štěpničku kašlou vnoučata!

Herec Jiří Štěpnička (65) si posteskl, že o něj vnoučata nemají zájem. A co hůř, nechtějí se s ním ani vídat! „Já mám rád řád a nesnáším rozmazlené děti. Tak jsem vedl své děti a stejně vychovávám i vnoučata. Ta si ale na rozdíl od mých dětí mohou vybrat, jestli se mnou budou. Zdá se, že o to moc nestojí,“ svěřil se herec, který je už čtyřnásobným dědečkem. V Americe by z takové výchovy jistě byli nadšeni…

Pacient týdne: Chudík se dostal z nejhoršího!

Slavný primář Sova z kultovního seriálu Nemocnice na kraji města se vyhrabal ze zdravotních problémů a opět zavítal do Prahy! Herec Ladislav Chudík (88) strávil v české metropoli dva dny, pak se musel vrátit do Bratislavy, kde ho čekalo divadelní představení.

„Díky operaci šedého zákalu teď vidím báječně. Taky mě přestal trápit žlučník, což je štěstí. To víte, operace v mém věku by byla nebezpečná,“ prozradil Chudík.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.