Výměna manželek: Ten blázen si přibral čtvrtou práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Výměna manželek: Ten blázen si přibral čtvrtou práci!

Milan
Milan (TV Nova)

Workoholik je člověk, který žije jen prací, je na ní chorobně závislý a na všechno ostatní kašle. A přesně takový je i Milan z Výměny manželek. Při natáčení sice sliboval, že se změní a bude se víc věnovat rodině, jeho úchylka se mu však vymkla z rukou. Našel si totiž další práci a na děti ani manželku už nemá vůbec čas.

Do Výměny se manželé Vospálkovi přihlásili proto, že Ivin manžel Milan je abnormální workoholik a rodina šla stranou. Manželka doufala, že když uvidí, jak to chodí v jiných rodinách, změní se. Jenže starého psa novým kouskům nenaučíš. Roman ji zklamal.

„Nechávám si volnou jen neděli, kdy jsem po noční,“ říká Milan a jeho žena doplňuje: „Vše je na mně, vaření, úklid, práce s dětmi. Milan chodí jen do práce. Za poslední tři měsíce jsme se viděli jen dvacet čtyři hodin. Manžel se ale po Výměně nezměnil. Naopak. Přibral si další práci – kamarádovi pomáhá ve volných chvílích stavět dům.

„Vidíme se jen po večerech a v neděli. Bývá mi po něm smutno. Děti to naštěstí zatím moc nevnímají, ale nejstarší dcera se vždycky ptá: »Kde je tatínek? Kdy přijde?«. Co jí na to mám říct? Milan je prostě takový. Bez práce to nevydrží,“ říká Iva.

„Je ale pravda, že se dětem věnuje o trochu víc, než před natáčením. Teď jsem mu navíc splnila sen a koupila motorku, která se stala jeho novým koníčkem. Jsem ráda, že ho mám,“ uzavírá Iva, která díky manželovým pracím je už od sedmnácti let s dětmi doma na mateřské.



Přečtěte si
hillaarkaa
20. 5. 2012 • 08:40

Bodnout,hovada....Včera tu ta diskuze byla celá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.