Dělníci z opravované vily Davida Ratha jsou zoufalí: Rath už nezaplatí! Chlapi, balíme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dělníci z opravované vily Davida Ratha jsou zoufalí: Rath už nezaplatí! Chlapi, balíme!

David Rath si nyní »hoví« ve vazební věznici v Litoměřicích.
David Rath si nyní »hoví« ve vazební věznici v Litoměřicích. (Aha! – Martin Přibyl, Dan Černovský, ČTK, ara)

Kriminalisté mají plné ruce práce s vyšetřováním úplatného poslance a středočeského exhejtmana Davida Ratha (46). Zato dělníkům, které si Rath najal na rekonstrukci své vily v Hostivici u Prahy, šichta končí. Deník Aha! je včera zastihl ve chvíli, kdy si defi nitivně balili nádobíčko. A důvod? Rath už jim nezaplatí…

Dům na hlavní třídě Hostivic si Rath koupil před necelým rokem s milenkou Renatou Horkou (44). Vzhledem k hluku projíždějících vozů se zřejmě nechtěl v domě zabydlet.

Když se Aha! zeptalo dělníků pracujících na stavbě, ani oni nedovedli odpovědět, zda připravují domov, nebo prostor určený k podnikání. „Abych řekl úplnou pravdu, z tohohle baráku už nebude nikdy nic,“ řekl jeden z nich. „Majitel je v kriminále, nemá nám kdo platit. Přijeli jsme, abychom si sbalili věci,“ odpověděl.

Jestli se tedy Rathovi nepodaří vysvětlit, kde vzal krabici od vína se 7 miliony korun v hotovosti, z vězení se nedostane a dům nedokončí. Včera mu soud v Ústí nad Labem povolil, aby byl přítomen na schůzi Sněmovny o jeho vydání ke stíhání. Vedení ČSSD včera pozastavilo členství Kateřině Pancové a Petru Kottovi.

Odposlechy Ratha: »Mám imunitu«, chvástal se!

Na veřejnost díky deníku Insider pronikla první část odposlechů rozhovorů Davida Ratha s jeho kumpány Kateřinou Pancovou a Petrem Kottem v kauze zneužívání dotací. Ukazují, že Rath měl výmluvu na »policejní provokaci« připravenou dlouho dopředu.

„Je vám jasné, jak je to riskantní?“ říká směrem k Pancové a Kottovi. „Vy jste na tom hůř, já mám imunitu. A kdyby to prasklo, budu tvrdit, že je to celé provokace,“ dodává.

Davd Rath: Více o jeho zatčení a celé kauze čtě ZDE: blesk.cz/david-rath.

Nejlepší vtipy o kauze David Rath na facebooku najdete ZDE



Autor:  vr

Přečtěte si
bibi-oliver
24. 5. 2012 • 12:55

Na to dostal asi těch 10 mil.od tatínka,i když jak říká dal mu je již dávno a neví přesně kolik to bylo peněz,no přeci vydělával miliony tak proč to počítat ,jak říkal vydělal si je v Kataru ,ale mezi tím určitě bylo kolkování peněz tak to nechápu asi je měl ve valutách ukrytých někde v polštáři.

p.r.d.e.l..hillarka
21. 5. 2012 • 11:12

p.r.d.e.l..hillarka
21. 5. 2012 • 11:12

pomatená čarodejnice, stačí to napsat jednou a máme dost Nejsi kámoška evinky? Ta taky neví kdy přestat, tak nás tady bombarduje srdíčky a pozitíívnym myšlením

hillaarkaa
20. 5. 2012 • 20:51

To chce klid.Čarodějka možná dala nějaké kouzelné bylinky či jednoduše hodila brko s lysoněm Teď je z toho srdiééčkově pozitívna

mnpv
20. 5. 2012 • 20:07

osm roků počkáte, tak se možná dočkáte

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.