Moderátorka z Frekvence 1: Chlapi z Balkánu jsou vybavení jako černoši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátorka z Frekvence 1: Chlapi z Balkánu jsou vybavení jako černoši!

Moderátorky Frekvence 1 se vybarvily.
Moderátorky Frekvence 1 se vybarvily. (Frekvence 1)

Premiéra filmu Líbáš jako ďábel spustila mezi moderátorkami rádiového Dámského klubu vášnivou debatu o tom, kteří muži jsou nejlepší milenci. Zatímco vášnivá Aneta Christovová několikrát jasně podpořila muže z Balkánu, mírná Vlaďka Pirichová připustila, že jejím jediným milencem je její manžel. Rozhodně ale nelituje.

„Balkánci jsou skoro stejně vybavení jako černoši, ale jsou světlejší a tak by se českým ženám mohli líbit víc,“ rozesmála svým doporučením Christovová ryze ženské publikum, které si v rámci akce Ladies Movie Night přišlo užít nový film Líbáš jako ďábel. „Nojo, naše Aneta vyzkoušela celej svět, tak může srovnávat,“ přizvukovala Linda Genzerová a Pirichová dodala: „Já jsem tedy vyzkoušela jen svého manžela, ale myslím, že zkušenostmi s ním se Antce můžu vyrovnat!“

Stejně otevřeně dámy ve svém pořadu na Frekvenci 1 probírají témata, na které se nebojí zeptat jen Carrie v seriálu Sex ve městě. A na co se posluchači mohou těšit v příštích dnech? K nejbližším tématům v Dámském klubu  bude patřit výměna rolí partnerů, milování ve tmě či chuť na mladé milence.

Špicovat uši by ale měly nejen ženy, ale především muži – jak říká Linda: „Muži by nás měli poslouchat, protože tak získávají jedinečnou možnost vědět, co si myslí nepřítel!“

Pravidelné akce Ladies Movie Night doprovází nejen filmové premiéry, ale také předváděcí akce firem zaměřených na produkty především pro ženy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.